خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان جذب نیروی کار فعال بومی برای میدان مرکزی میوه و تره بار یزد اعلام شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 23 شهریور 1399 - 17:24
گروه استان‌ها - رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری یزد از اعلام فراخوان جذب نیرو توسط غرفه‌داران میدان مرکزی میوه و تره بار یزد در راستای تامین نیروی انسانی و فراهم ساختن زمینه اشتغال بومی همزمان با 20 شهریورماه خبر داد.
يزد،ميدان،متقاضيان،بومي،ساماندهي،مركزي،تره،مشاغل،كارگيري

محمدرضا دشتی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: با توجه به ضرورت به کارگیری نیروهای فعال بومی در محیط های مختلف کسب و کار و هم چنین ساماندهی فعالیت اتباع بیگانه و غیرمجاز در شهر یزد فراخوان جذب نیروی کار فعال بومی برای میدان مرکزی میره و تره بار اعلام شد.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری یزد خاطرنشان کرد: باتوجه به همگرایی صورت گرفته و اعلام نیاز از سوی غرفه داران میدان مرکزی میوه و تره بار یزد متقاضیان جهت ثبت‌نام می‌توانند از تاریخ 20 شهریور 1399 لغایت شهریور به آدرس میدان صدا و سمیا (شهید آقابابایی)، خیابان شهید جعفرزاده، جنب تیپ الغدیر- میدان مرکزی میوه و تره بار- دفتر نماینده کاریابی واقع در ساختمان اداری میدان مراجعه کنند.
وی افزود: مجموعه اداری میدان مرکزی تره‌بار یزد در روزهای تعیین شده با حضور نماینده کاریابی پاسخگوی متقاضیان بوده و امید است این فرصت فراهم شده توسط همشریان و نیروهای بومی متقاضی کار مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری یزد اظهار داشت: این فراخوان با هدف اطلاع‌رسانی عمومی در قالب تبلیعات شهری هم منتشر شده است و در تلاشیم که بتوان برای ایجاد اشتغال و زمینه‌سازی جهت به کارگیری متقاضیان کار قدمی موثر برداشت.
دشتی یادآورد شد: در این راستا و برای تسیهل به کارگیری نیروهای بومی یکی از دفاترکاریابی در ساختمان اداری میدان از تاریخ 20 لغایت 31 شهریورماه سال جاری مستقر و نسبت به ثبت نام متقاضیان اقدام می‌کند.
وی در ادامه گفت: این دفتر بعد از ثبت‌ نام و ارتباط با غرفه‌داران نسبت به معرفی متقاضیان به غرفه‌داران و انجام امور مربوطه اقدام می‌نماید و سازمان ساماندهی مشاغل و فرآورده‌های کشاورزی یزد در خصوص بکارگیری متقاضیان نقش و تعهدی نداشته و جهت اجرای این طرح برنامه‌ریزی، زمینه‌سازی و اطلاع‌رسانی انجام داده است.
انتهای پیام/781/ ع