خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از تغذیه دانش‌آموزان در دوران شیوع کووید ۱۹ غافل نشویم

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 23 شهریور 1399 - 15:46
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تغذیه صحیح یک مؤلفه مهم در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ است و خانواده‌ها نباید از تغذیه دانش آموزان غافل شوند.
غذايي،آموزان،دانش،صبحانه،وعده،رزاقي،كاشان،شيرين،بهداشتي،علوم

ایسنا/اصفهان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تغذیه صحیح یک مؤلفه مهم در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ است و خانواده‌ها نباید از تغذیه دانش آموزان غافل شوند.
رضا رزاقی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دانش آموزان برای این‌که بتوانند در طول روز فعال بوده و یادگیری لازم را داشته باشند، باید سه وعده غذایی اصلی صبحانه، ناهار و شام را به همراه دو میان وعده غذایی مانند شیر، میوه و مغزها را استفاده کنند.
وی تصریح کرد: دانش آموزان بهتر است به جای استفاده از میان وعده‌های شور یا شیرین، از جایگزین‌های سالم‌ آن‌ها مانند خشکبار، پنیر و گردو، ماست، تکه‌های میوه و میوه‌های خشک استفاده کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تأکید بر نهادینه کردن فرهنگ عادت‌های غذایی سالم در خانواده، گفت: برنامه غذایی متنوع و مغذی شامل غلات کامل، میوه‌ها، سبزی‌ها، حبوبات، مغزها و لبنیات کم‌چرب است که می‌تواند مراحل رشد و تکامل فرزندان را تأمین کند.
رزاقی، خواب شبانه در سلامت انسان را مهم توصیف و تصریح کرد: مدت ‌زمان خواب کافی برای دانش آموزان شش تا هشت ساعت است که باید در ابتدای شب انجام شود.
وی افزود: صبحانه، مهم‌ترین وعده غذایی دانش آموزان است.
مصرف مواد غذایی شیرین در وعده صبحانه قدرت یادگیری دانش آموزان را کاهش می‌دهد و بهتر است در صبحانه از نان سنگک همراه با ترکیبات پروتئینی مانند تخم‌مرغ آب‌پز، پنیر همراه با گردو و ...
استفاده شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، گفت: تاکنون ارتباطی بین غذا یا بسته‌های غذایی با انتقال کرونا یافت نشده، اما احتمال دارد که افراد در تماس با سطوح یا اشیاء آلوده به ویروس و سپس لمس صورت‌شان مبتلا شده و این خطر زمانی بیشتر می‌شود که افراد در تماس با دیگران هنگام خرید یا دریافت مواد غذایی توسط پیک قرار می‌گیرند.
رزاقی تاکید کرد: در این دوران از دادن نوشیدنی‌های شیرین به خصوص نوشابه‌های گازدار، فست فودها، تنقلات، انواع کیک، کلوچه، شکلات‌های مختلف و ...، به فرزندان خودداری شود.
انتهای پیام