خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو فوریت طرح اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی تصویب شد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 23 شهریور 1399 - 12:38
نمایندگان مجلس با دو فوریت طرح اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات اساسی کشاورزی موافقت کردند.
گندم،خريد،تضميني،كشاورزي،قيمت

به گزارش خبرنگار مهر، بررسی طرح دو فوریتی اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفت که با ۲۰۷ رأی موافق، ۱۲ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۷ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.
سید جواد ساداتی نژاد در جریان بررسی این طرح، گفت: مطابق با قانون خرید تضمینی محصولات اساسی مصوب سال ۶۸، وزارت کشاورزی قیمت پیشنهادی برای خرید تضمینی گندم را به دولت می‌دهد و دولت نیز در شورای اقتصاد آن را تعیین قیمت می‌کند.
وی با اشاره به اینکه با وجود این در سال‌های اخیر تعیین قیمت گندم دارای مشکلاتی بوده است، گفت: قیمتی که دولت برای خرید گندم تعیین می‌کند، با آن زحمتی که کشاورزان برای تولید گندم می کشند، متفاوت است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: دولت در شورای اقتصاد به دنبال گندم ۳۲۰۰ تومانی است و این نحوه قیمت گذاری باعث می‌شود که کشاورزان دیگر گندم نکارند.
ساداتی نژاد تاکید کرد: باید از کشاورزان در خرید تضمینی محصولات کشاورزی به ویژه گندم حمایت شود که در طرح دو فوریتی افزایش قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی، این مسئله لحاظ شده است.