خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراکز مثبت زندگی در مناطق محروم استان مازندران ایجاد می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 23 شهریور 1399 - 10:48
گروه استان‌ها - مدیرکل بهزیستی مازندران با تاکید بر تقویت عدالت در توزیع مستمری مددجویان بهزیستی، گفت: مراکز مثبت زندگی در مناطق محروم مازندران ایجاد می‌شود.
چهاردانگه،بهزيستي،هدف،جامعه،كياسر،رضايتمندي،اعطاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، فرزاد گوهردهی امروز در حاشیه بازدید از مرکز بهزیستی کیاسر با اشاره به نقش مراکز مثبت زندگی در ایجاد عدالت در ارائه خدمات و آگاهی و شناخت اقشار مختلف جامعه نسبت به اهداف و برنامه‌های سازمان بهزیستی و رضایتمندی جامعه هدف، اظهار داشت: مجموعه اقدامات ما در تحقق اهداف سازمان بهزیستی می‌تواند موجب رضایتمندی مردم باشد.
وی افزود: اعطای تسهیلات اشتغال و خود اشتغالی برای جامعه هدف با توجه به فرهنگ منطقه و بومی‌سازی هنرهای سنتی و خانگی و در اختیار قرار دادن وسایل توانبخشی بدون هیچ محدودیت برای توان‌خواهان منطقه چهاردانگه امری ضروری است.
مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: با قول مساعد همکاری بخشداری چهاردانگه و شهرداری کیاسر، ساخت 20 واحد مسکونی برای خانواده‌های که دارای دو فرزند معلول یا بیشتر در چهاردانگه هستند در دستور کار قرار گرفت.
جعفری، بخشدار چهاردانگه، شناسایی کامل و شناخت جامع هدف برای کمک به خانواده‌های تحت پوشش و اعطای تسهیلات اشتغال به آنان را دانست و از تلاش‌ها و پیگیری‌های خانم محمدی مدیر مرکز قدردانی کرد.
انتهای پیام/ 681/ ع