اعتراف به ۳۰ فقره سرقت محتویات خودرو در الیگودرز
مهر
|
استانها
|
شنبه، 22 شهریور 1399 - 16:18
الیگودرز- فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری سارق محتویات داخل خودرو و کشف ۳۰ فقره سرقت در شهرستان الیگودرز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حاجی محمد مهدیان نسب روز شنبه در سخنانی گفت: در پی وقوع چندین فقره سرقت محتویات داخل خودرو در الیگودرز موضوع در دستور کار مأموران آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با انجام کارهای اطلاعاتی متهم را در سطح شهرستان شناسایی و دستگیر کردند که در بازجوییهای اولیه وی به ۳۰ فقره سرقت محتویات داخل خودرو با همدستی یک نفر اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی لرستان ادامه داد: از مخفیگاه سارق مقادیری انواع وسایل و محتویات داخل خودرو شامل جک، زاپاس، ضبط و پخش، پنل و … کشف شد.
سردار مهدیان نسب خاطر نشان کرد: در این راستا همدست سارق نیز دستگیر و همراه پرونده به مراجع ذی صلاح معرفی شدند.