سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرندگان مهاجر تالاب بین‌المللی شادگان پایش شدند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 22 شهریور 1399 - 15:01
رئیس اداره حفاظت محیط زیست آبادان از پایش و شناسایی پرندگان مهاجر تالاب بین‌المللی شادگان در حوزه استحفاظی آبادان در منطقه مارد و سلمانه خبر داد.
تالاب،شادگان،پرندگان،اردك،عقاب،آبادان،سفيد،حفاظت

ایسنا/خوزستان رئیس اداره حفاظت محیط زیست آبادان از پایش و شناسایی پرندگان مهاجر تالاب بین‌المللی شادگان در حوزه استحفاظی آبادان در منطقه مارد و سلمانه خبر داد.
علی فتحی‌نیا با بیان این مطلب، اظهار کرد: یگان حفاظت محیط زیست آبادان در این پایش موفق به مشاهده ۳۴۰ لک لک سفید، چهار اردک مرمری (پرنده حمایت‌شده)، ۱۳ اردک نوک پهن، ۵۱ خوتکا ابرو سفید، ۳۸ حواصیل ارغوانی و ۱۶۱ کاکایی صورتی در بخش کوچکی از وسعت تالاب شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان، وی با اشاره به آغاز مهاجرت پرندگان به تالاب شادگان گفت: امسال با توجه به آبگیری در بخش زیادی از این تالاب، پیش‌بینی می‌شود میزان مهاجرت پرندگان زمستان‌گذر افزایش یابد.
فتحی‌نیا افزود: تالاب شادگان زیستگاه ۱۷۴ گونه پرنده است که ۱۳ گونه از آن‌ها در معرض خطر انقراض جهانی هستند.
از جمله این پرندگان می‌توان اردک مرمری، پلیکان پا خاکستری، عروس غاز، اردک سرسفید، گیلانشاه خالدار، عقاب شاهی، عقاب تالابی خالدار و عقاب دریایی دم سفید را نام برد.
تالاب شادگان یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های طبیعی ایران و جهان به شمار می‌آید که در جلگه خوزستان و شمال خلیج‌فارس قرار گرفته است.
این تالاب میزبان تعداد زیادی از پرندگان کم‌نظیر بومی و مهاجر است.
تالاب بین‌المللی شادگان، "پناهگاه حیات وحش" است و در کنوانسیون بین‌المللی رامسر نیز ثبت شده است.
انتهای پیام