وجود ۹۵۰ شهید دانشآموز در لرستان/ جوان امروزی نیازمند آشنایی با تفکرات شهداست
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان گفت: نوجوان و جوان امروزی نیازمند آشنایی با تفکرات و سبک زندگی شهداست.

ایسنا/لرستان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان گفت: نوجوان و جوان امروزی نیازمند آشنایی با تفکرات و سبک زندگی شهداست.
سرهنگ محسن رشیدی ۲۲ شهریور ماه در نخستین جلسه مشترک اعضا کمیته تالیف، تدوین و نشر کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید سرفراز استان اظهار کرد: رمز ماندگاری دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ثبت و به تصویر کشیدن آنهاست.
وی افزود: با وجودی که لرستان دومین استان خسارتدیده در دوران دفاع مقدس است و شهدای فراوانی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده تاکنون نتوانستهایم آنگونه که در شأن مردم ولایتمدار و شهیدپرور این دیار است رشادتها و حماسه آفرینیهایشان را به تصویر بکشیم.
رشیدی با بیان اینکه ۹۵۰ تن از شهدای استان ما از جامعهی دانشآموزی هستند ولی میدانی به اسم شهدای دانش آموز نداریم، تاکید کرد: نوجوان و جوان امروزی نیازمند آشنایی با تفکرات و سبک زندگی شهداست و به دنبال انتخاب الگوی رفتاری است و اگر ما در این زمینه تعلل کنیم، دشمن از این خلا نهایت استفاده را میکند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان به برگزاری کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید استان در سال آینده اشاره کرد و افزود: یکی از موثرترین راههای ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه؛ زنده نگهداشتن یاد و نام شهداست.
همچنین سرهنگ الماسیان، دبیر کمیته تالیف، تدوین و نشر کنگره ملی ۶۳۰۰ شهید استان لرستان در این جلسه گفت: برخی از اهداف برگزاری کنگره؛ جمعآوری، تدوین و ساماندهی اسناد شهدا برای همه اقشار، بازشناسی، سیرهشناسی، ایثارگریها، رشادتها و شخصیت شهدا است.
وی ادامه داد: جمعآوری تمام اسناد و آثار لرستان در دوران دفاع مقدس، ساماندهی و ثبت اسناد و آثار دفاع مقدس، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، ارایه الگوهای عملی و رفتارها، آرمانها و سبک زندگی شهدا و رزمندگان به نسل جدید، ابلاغ پیام شهدا و شهادت به مخاطبان خصوصاً نسل جوان، زنده نگه نام و یاد شهدا، تدوین اهداف و آرمانهای بلند شهیدان، ترویج معارف و شهادت نیز از دیگر اهداف این کنگره است.
الماسیان تهیه برنامههای پژوهشی و تدوین و نشر اسناد و آثار اجلاسیه شهدا، برآورد اعتبارات و امکانات مورد نیاز کمیته و ارایه به ستاد اجلاسیه، تهیه دایرالمعارف شهدای استان، انجام فعالیتهای علمی و پژوهشی پیرامون موضوع شهادت، زندگینامه و وصایای شهیدان و جایگاه خانواده شهدا، دستاورهای فرهنگ ایثار و شهادت را شرح وظایف در نظرگرفته شده این کمیته عنوان کرد.
دبیر کمیته تالیف، تدوین و نشر این کنگره ملی همچنین برنامهریزی برقراری ارتباط با مراکز علمی، پژوهشی و آموزشی، تالیف و انتشار در راستای نشر و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، تدوین و انتشارات آثار و خاطرات جمع آوری شده شهدا در قالب کتب و نشریات در سطوح مختلف تخصصی و مقاطع مختلف سنی، اتخاذ سیاستها برای نشر الکترونیکی آثار شهدا و انجام اقدامات لازم، نظارت و حمایت از آثار ستاد برنامهریزی و اجرای شهرستانها تهیه و تدوین ویژهنامه اجلاسیه ارایه گزارش و مستندسازی را از دیگر شرح وظایف درنظر گرفته شده کمیته برشمرد.
انتهای پیام