آنلاین منتقد سینما شوید/ اسامی ۱۲ فیلم منتخب بخش «جشنواره جشنوارهها»
دوره مجازی نقد سینما به صورت مجازی و با حضور اساتیدی همچون نادر طالبزاده، وحید جلیلی، مهدی کلهر و سعید مستغاثی برگزار میشود.

دوره مجازی نقد سینما به صورت مجازی و با حضور اساتیدی همچون نادر طالبزاده، وحید جلیلی، مهدی کلهر و سعید مستغاثی برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، جشنواره مردمی فیلم عمار دوره مجازی نقد سینما ویژه فعالان فرهنگی را با حضور اساتیدی همچون نادر طالبزاده، وحید جلیلی، مهدی کلهر، نعمت الله سعیدی، محمدصادق باطنی، محمدصادق کوشکی، سعید مستغاثی و حامد بامروت نژاد برگزار میکند.
اساتید نام برده شده در دوره مجازی نقد سینما مباحثی از قبیل مبانی زیباییشناسی سینما، از نقد فیلم تا نقد سینما، سینمای مستند، مبانی زیباییشناسی سینمای دینی، کارکرد رسانهای سینما و مروری بر تاریخ سینما را برای علاقمندان تدریس میکنند.
این دوره آموزشی در دو مرحله برگزار میشود که در مرحله نخست ۱۰ کارگاه آموزشی با حضور اساتید برگزار میشود و در مرحله دوم به مخاطبان یادداشتنویسی و آداب نقدنویسی آموزش داده میشود.
ظرفیت ثبت نام و شرکت در دوره مجازی نقد سینما ویژه فعالان فرهنگی محدود بوده و آخرین مهلت ثبت نام تا ۲۳ شهریورماه ۹۹ است.
ضمن اینکه علاقمندان جهت ثبت نام در این کارگاههای آموزشی باید از طریق شناسه Ekranammar در پیامرسانهای ایتا و بله اقدام کنند.
این دوره به صورت مجازی و در قالب کارگاهی، از اواخر شهریورماه تا دی ماه ۱۳۹۹ برگزار میشود و هزینه ثبت نام ۵۰ هزار تومان است.
* اسامی ۱۲ فیلم منتخب بخش «جشنواره جشنوارهها» اعلام شد
بنابراعلام دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اسامی ۱۲ فیلم منتخب بخش سینمایی «جشنوارهجشنوارهها»ی شانزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت از سوی هیات انتخاب این بخش اعلام شد.
بر همین اساس، فیلمهای آژانس شیشهای، از کرخه تا راین و دیدهبان (آثار ابراهیم حاتمیکیا)، بازمانده (سیفالله داد)، سفر به چزابه (رسول ملاقلیپور)، ایستاده در غبار (محمدحسین مهدویان)، روز واقعه (شهرام اسدی)، شیار ۱۴۳ (نرگس آبیار)، کیمیا (احمدرضا درویش)، ویلاییها(منیر قیدی)، فرزند خاک (محمدعلی باشهآهنگر) و هور در آتش (عزیزالله حمیدنژاد)، آثار هستند که در این بخش به رقابت میپردازند.
در بخش «جشنواره جشنوارهها»ی شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، آثاری از سینمای انقلاب اسلامی، مقاومت و دفاع مقدس که در تمامی جشنوارههای داخلی جایزه «بهترین فیلم» را در ۴۰ سال گذشته در قالب های «سینمایی»، «تله فیلم»، «کوتاه»، «مستند»، «پویانمایی»، و «نماهنگ» دریافت کردهاند، به مسابقه گذاشته میشود.
هیئت داوران این بخش هشت تندیس و دیپلم افتخار به بهترین فیلم بلند سینمایی، بهترین تله فیلم، بهترین فیلم بلند مستند، فیلم کوتاه مستند، فیلم کوتاه داستانی، بهترین فیلم بلندپویانمایی، بهترین فیلم کوتاه پویانمایی و بهترین نماهنگ اهدا خواهد کرد.
شانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس به دبیری مهدی عظیمیمیرآبادی به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح برگزار میشود.
انتهای پیام/