۳۱ سال حبس برای طبری/ پرداخت ۲۷۹ میلیارد ریال جزای نقدی و رد مال
به گفته سخنگوی قوه قضاییه اکبر طبری به دلیل راه اندازی شبکه ارتشا از سوی دادگاه به ۳۱ سال حبس محکوم شد.

به گزارش مشرق، غلامحسین اسماعیلی از صدور رای پرونده اکبر طبری و دیگر متهمان خبر داد و گفت: بعد از برگزاری جلسات متعدد دادگاه کیفری یک استان تهران و استماع مدافعات متهمان و وکلای آنها نهایتا دادگاه رای خود را در مورد پرونده اتهامی اکبر طبری صادر کرده است.
وی با بیان اینکه رای هنوز غیرقطعی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است، ادامه داد: بعد از تصمیم گیری دیوان عالی کشور توضیحات بیشتری را ارائه خواهم کرد ولی از آنجاییکه برابر ضوابط و مقررات قانونی در فرآیند رسیدگی به پرونده، مجوزهای قانونی برای انتشار جزییات جلسه دادگاه و موارد اتهامی اعلام شده بود مجاز هستیم که محکومیت صادره از ناحیه دادگاه را نیز اعلام نماییم.
وی افزود: در مجموع طبری به هزار میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شده است و علاوه بر آن به حدود ۱۷۹ میلیارد ریال جزای ضبط وجوه نقدی که بابت ارتشا اخذ کرده است محکوم شده است.