معضلات تولیدکنندگان بخش کشاورزی در سال جهش تولید
قطعا در سالی که مزین به نام جهش تولید است، باید مسئولان همواره تمام سعی و تلاش خود را برای رونق در تولید بهکار بگیرند تا تولیدکنندگان و بهرهبرداران بخش کشاورزی با انگیزه بالا برای تامین امنیت غذایی کشور گام بردارند، اما پس از گذشت ۶ ماه از سالجاری تولیدکنندگان با مشکلات عدیدهای روبرو هستند.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری قطعا در سالی که مزین به نام جهش تولید است، باید مسئولان همواره تمام سعی و تلاش خود را برای رونق در تولید بهکار بگیرند تا تولیدکنندگان و بهرهبرداران بخش کشاورزی با انگیزه بالا برای تامین امنیت غذایی کشور گام بردارند، اما پس از گذشت ۶ ماه از سالجاری تولیدکنندگان با مشکلات عدیدهای روبرو هستند.
به گزارش ایسنا، مقام معظم رهبری امسال را به نام سال "جهش تولید" نامگذاری کردهاند و دستگاههای اجرایی موظف هستند تمام اقدامات لازم را برای تسهیل در امر تولید و حمایت از تولیدکنندگان انجام دهند، یکی از دستگاههای متولی در امر تولید اقلام خوراکی سازمان جهادکشاورزی است.
متاسفانه تحریمها، افزایش قیمت ارز، نبود ثبات و کمبود در بحث تامین نهادههای مورد نیاز بخش کشاورزی موجب شده است، تولید در برخی از محصولات مرتبط با کشاورزی کاهش و یا قیمت تمام شده محصول بهشدت افزایش پیدا کند.
قطعا در سالی که مزین به نام جهش تولید است، باید مسئولان همواره تمام سعی و تلاش خود را برای رونق در تولید بهکار بگیرند تا تولیدکنندگان و بهرهبرداران بخش کشاورزی با انگیزه بالا برای تامین امنیت غذایی کشور گام بردارند، همچنین باید به این نکته توجه کرد که هرگونه افزایش قیمت در کالاهای اساسی و خوراکی مردم در ایام شیوع کرونا ویروس که بسیاری از شغلها متضرر شدهاند بار سنگینی را بر دوش خانوادههای ایرانی ایجاد میکند، بنابراین نیاز است شرایط برای تولید ارزان قیمت در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.
اما پس از گذشت ۶ ماه از سالجاری شاهد رشد و رونق در تولید استان باتوجه به شرایط به وجود آمده در کشور و چهارمحال و بختیاری نیستیم و تولیدکنندگان با مشکلات عدیدهای روبرو هستند.
سعید سعادت سرپرست دفتر وزارتی وزارت جهاد کشاورزی نیز پیش از این در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری در خصوص تامین نهادههای موردنیاز بخش کشاورزی در کشور، اظهار کرده بود: واردات نهادهها باتوجه به شرایط تحریمی و بیماری کرونا در برههای با مشکل مواجه شد، یکی از مباحثی که وزارت جهادکشاورزی با جدیت آن را دنبال میکند، بحث تامین نهادهای تولید شامل خوراک دام و طیور است و نهادههای مورد نیاز برای بخش باغبانی و زراعت کشور کود و افتکشها است.
وی بیان کرد: در بحث تامین نهادههای دام طیور با محدویتهای ارزی مواجه بودیم، بنابراین در بحث ثبت سفارش و تامین ارز برای خرید با معضلاتی مواجه شویم، با هماهنگی صورت گرفته با بانک ملی و وزارت کشاورزی این نهادهها در حال تامین است و بحث گرانی و کمبود نهادهها را جبران خواهیم کرد.
سعادت تاکید کرد: درصدد هستیم نهادههای موردنیاز دام و طیور را تامین و در کشوربه وفور توزیع کنیم، یکی از مولفههای قیمت مرغ مربوط به نهاده و خوراک طیور است، تمام تلاش دولت و وزارتخانه بر قیمتگذاری صحیح مرغ و گوشت و متناسب با نهاده و تلاش تولیدکنندگان این حوزه است.
کمبود نهادههای دامی تنها مختص چهارمحال و بختیاری نیست
سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی چهارمحال و بختیاری در گفتوگو با ایسنا در خصوص کمبود برخی از نهادههای دامی در استان، اظهار کرد: کمبود برخی نهادهها تنها مختص این استان نیست و مربوط به کل کشور است.
وی ادامه داد: در حال حاضر برای تامین جو و ذرت مشکلی وجود ندارد، تنها در تامین سویا مشکلاتی از نظر واردات وجود دارد که این مشکل نیز به زودی حل میشود.
مردانی با بیان اینکه وزارت جهادکشاورزی وظیفه توزیع نهادههای دامی را در بین تولیدکنندگان دام و طیور دارد، گفت: بحث ثبت سفارش و تامین ارز برای واردات این محصول مربوط به وزارت صمت است.
انتهای پیام