خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جان باختن و مجروح شدن ۵ نفر در یک حادثه رانندگی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 22 شهریور 1399 - 10:25
سرهنگ شرافتی درباره جزئیات برخورد ۲ وسیله نقلیه با یکدیگر در محور اهواز-آبادان توضیحاتی داد.
حادثه،پليس،ناجا،جانشين،رئيس

جانشین رئیس پلیس راه ناجا خبر داد؛
سرهنگ ایوب شرافتی جانشین رئیس پلیس راه ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ساعت ۶:۲۰ صبح امروز ۲۲ شهریورماه یک مورد حادثه رانندگی به وقوع پیوست که منجر به جان باختن ۳ نفر شد.
جانشین رئیس پلیس راه ناجا افزود: این حادثه در محور اهواز-آبادان استان خوزستان، حوزه پلیس راه آزادراه خلیج فارس به وقوع پیوست.
او با اشاره به اینکه در این حادثه ۲ نفر هم مجروح شدند گفت: این حادثه بین یک دستگاه اتوبوس ولوو با کامیون کشنده ولوو بود.
سرهنگ شرافتی در پاسخ به سوالی مبنی بر مقصر حادثه بیان کرد: مقصر وسیله نقلیه کامیون است که به علت رعایت نکردن حق تقدم بود.
بیشتر بخوانید؛
انتهای پیام/