خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پادشاه بحرین: از راه حل دودولتی برای مسأله فلسطین حمایت می کنیم

مهر | بین‌الملل | شنبه، 22 شهریور 1399 - 06:12
پادشاه بحرین به رغم توافق سازش این کشور با رژیم صهیونیستی، مدعی است که برای دستیابی به یک توافق صلح پایدار میان اعراب و اسرائیل از راه حل دو دولتی حمایت می کند.
بحرين،منصفانه،فلسطينيان،پادشاه،پايدار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی بحرین شامگاه جمعه اعلام کرد که «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین در تماس تلفنی با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر لزوم دستیابی به یک صلح پایدار و منصفانه میان اسرائیل و فلسطینیان بر مبنای راه حل دو دولتی تأکید کرده است!
این در حالی است که «نبیل الاحمر» مشاور رسانه‌ای پادشاه بحرین نیز روز جمعه مدعی شد که عادی سازی روابط بحرین با اسرائیل ثابت می‌کند که [برقراری] صلحی منصفانه و پایدار بهترین راه برای تضمین حقوق فلسطینیان است.
گفتنی است که بحرین دومین کشور پس از امارات متحده عربی است که ظرف یک ماه اخیر با رژیم صهیونیستی توافق صلح منعقد می‌کند.