خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلال به دنبال پرداخت طلب وینفرد شفر

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 21 شهریور 1399 - 12:48
مدیران باشگاه استقلال به دنبال پرداخت طلب سرمربی سابق خود هستند تا پنجره نقل و انتقالاتی سرخ‌ها باز شود.
باشگاه،شفر،استقلال،پرونده

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، باشگاه استقلال پس از پرداخت طلب بویان نایدنوف اکنون باید پرونده وینفرد شفر را در فیفا حل کند تا بتواند پنجره نقل و انتقالاتی خود را که به دلیل شکایت این مربی بسته شده است را باز کند.
البته با اعلام شفر مهلت پرداخت آبی پوشان پایتخت گذشته و این پرونده باید در فیفا بررسی شود، اما مدیریت باشگاه استقلال در صدد است تا با تامین منابع مالی این پرونده را مختومه کند.
به این ترتیب در صورت تامین پول باشگاه استقلال در اواسط هفته آینده قصد دارد وضعیت طلب شفر را مشخص کند تا جذب بازیکنان جدید نیز با مشکل رو به رو نشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/