خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴ خودروی باری حامل کالای قاچاق توسط دریابانان ماهشهر توقیف شدند

مهر | استان‌ها | جمعه، 21 شهریور 1399 - 12:38
اهواز- جانشین فرمانده مرزبانی خوزستان از توقیف چهار خودروی باری سبک و سنگین و کشف بیش از ۶ میلیارد کالای قاچاق در محور هندیجان - ماهشهر خبر داد.
عدد،افشانه،ماهشهر،قاچاق،شرفي،سرهنگ،مأموران،كالاي،لوازم

سرهنگ یدالله شرفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مأموران پایگاه دریابانی ماهشهر در نتیجه ساعت‌ها کار اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان مبنی بر انتقال کالای قاچاق از بنادر شهرستان ماهشهر به وسیله خودروهای باری، آگاه شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: مأموران بلافاصله وارد عمل شدند و در چند رشته عملیات، دو کامیون و دو وانت پراید و ال نود حامل کالای قاچاق را در محورهای مواصلاتی هندیجان - ماهشهر- بندر امام خمینی، شناسایی و متوقف کردند.
جانشین فرماندهی مرزبانی خوزستان تصریح کرد: در بازرسی دقیق از خودروهای توقیف شده بیش از یک هزار و ۳۹۰ عدد قالب، سیم بکسل، حمایل قالب، تسمه و کمربند مهار، ۲۰ عدد جلیقه چتر نجات، ۸۷۰ قطعه لوازم یدکی خودرو، ۲۸۵ عدد ظروف آشپزخانه، ۵۹۰ عدد چراغ لامپ، ۱۰۰ عدد پانچو و ۱۹ هزار و ۵۰۰ قطعه لوازم افشانه نظامی از قبیل درب افشانه، قوطی و موتور افشانه که همگی قاچاق بدون مجوز بارگیری شده بودند، کشف شد.
سرهنگ شرفی در پایان با اشاره به دستگیری ۴ متهم در این رابطه، بیان کرد: کارشناسان ارزش محموله‌های کشف شده را بیش از ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند که پس از تکمیل پرونده اولیه تحویل مراجع قانونی شد.