خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش پدافندی سوریه به حملات رژیم صهیونیستی در حلب

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 21 شهریور 1399 - 03:48
سامانه پدافند هوایی ارتش سوریه بامداد امروز با حمله هوایی رژیم صهیونیستی در آسمان شهر حلب مقابله کرد.
سوريه،ارتش،حمله،حلب،سوري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از سانا، جنگنده‌های اسرائیلی بامداد امروز (جمعه) به شهر حلب واقع در شمال سوریه حمله کردند.
منابع سوری می‌گویند که سامانه پدافندی ارتش سوریه تعدادی از موشک‌های شلیک شده را قبل از اصابت به زمین سرنگون کرد.
یک منبع نظامی ارتش سوریه درباره جزئیات این حمله گفته که رژیم صهیونیستی راس ساعت 1:30 جمعه به وقت محلی، پایگاهی در نزدیگی شهر حلب را هدف قرار داد که پدافند هوایی ارتش موفق شد بیشتر موشک‌های شلیک شده را منهدم کند.
حدود سه هفته پیش نیز رژیم صهیونیستی با حمله به مواضع ارتش سوریه در جنوب دمشق، هفت سرباز سوری را زخمی کرد.
انتهای پیام