خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معافیت مالیاتی تولیدکنندگان صنایع دستی باقی بماند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 20 شهریور 1399 - 12:32
نامور مطلق گفت: معافیت مالیاتی تولیدکنندگان صنایع دستی باید تا زمان تجاری‌سازی صنایع دستی ایران باقی بماند.
دستي،صنايع،ميراث،فرهنگي،گردشگري

معاون سابق صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی:
بهمن نامور مطلق معاون سابق صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در گفت و گو با خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تأثیر تصمیمات اخیر مرتبط با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روی وضعیت صنایع دستی و هنرمندان این عرصه اظهار کرد: به نظر می‌رسد اگر افزایش نسبی بودجه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به خوبی هدایت شود و هنرمندان صنایع دستی بتوانند از آن استفاده کنند، نتایج مثبتی حاصل شود.
نامور مطلق تأکید کرد: هم‌اکنون وضعیت تولید صنایع دستی در کشور ما خوب است؛ اما باید بتوانیم واحد‌های فروش را تقویت کنیم.
بیشتر بخوانید
معاون سابق صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اگرچه خبر معافیت تولیدکنندگان صنایع دستی از پرداخت مالیات اخیراً اعلام شده است، اما این هدف مدت‌ها قبل محقق شده بود و به نظر می‌رسد که انتشار خبر اخیر، فتح بابی برای معافیت هنرمندان صنایع دستی از مالیات است.
او بیان کرد: از نظر من معافیت مالیاتی تولیدکنندگان صنایع دستی در روند حمایت از این هنرمندان اهمیت زیادی دارد و همچنان تا زمان تحقق هدف تجاری‌سازی صنایع دستی ایران، باید باقی بماند.
انتهای پیام/