خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع اعتراضی مردم شیراز به اقدام توهین‌آمیز شارلی ابدو

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 20 شهریور 1399 - 11:49
مردم شیراز همزمان با سایر نقاط کشور، در تجمعی پر شور، توهین مجله فرانسوی شارلی ابدو را به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام(ص)، محکوم کردند.
توهين،آميز،شارلي،تجمع،مجله،پيامبر،شيراز،اسلام

ایسنا/فارس مردم شیراز همزمان با سایر نقاط کشور، در تجمعی پر شور، توهین مجله فرانسوی شارلی ابدو را به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام(ص)، محکوم کردند.
صبح پنجشنبه ۲۰ شهریور، جمع کثیری از اقشار مختلف مردم شیراز، با حضور در مسجد جامع این شهر، تجمعی اعتراض آمیز نسبت به توهین مجله شارلی ابدو به ساحت مقدس پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) را محکوم کردند.
مردم در این تجمع با سردادن شعارهایی، ضمن تاکید بر محکومیت هرگونه اقدام اهانت آمیز نسبت به پیامبران و اولیای الهی، خواستار برخورد رسمی مجامع جهانی با رفتارهای توهین آمیز نظیر اقدام مجله شارلی ابدو در فرانسه شدند.
تجمع کنندگان، با تاکید بر لزوم حفظ و اشاعه آزادی‌های فردی و اجتماعی، توهین به رهبران دینی و شخصیت‌های مذهبی را خارج از محدوده تعریف شده در آزادی بیان دانسته و بر لزوم حفظ احترام شخصیت‌های بزرگ نظیر حضرت محمد مصطفی(ص) شدند.
در پایان این تجمع که با حضور مسئولان ارشد استان فارس و شهرستان شیراز، طلاب و روحانیون، دانش‌آموزان، دانشجویان و گروه‌های مختلف مردم از اصناف و بازاریان تا تجار و بازرگانان و کارمندان و کارگران، همراه بود، بیانیه‌ای در محکومیت هر اقدام توهین آمیز نسبت به اسلام و پیامبر صلح و دوستی و بزرگان دینی قرائت شد.
انتهای پیام