خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکبری: برای بهتر شدن نیاز به زمان داریم/ از همین ابتدا باید امتیازها را جمع کنیم

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 20 شهریور 1399 - 10:10
سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه گفت: تیم ما شرایط خوبی دارد، اما همچون سایر تیم‌ها برای بهتر شدن نیاز به زمان داریم.
تيم،اروميه،زمان،بازي،واليبال،شهرداري،شهداب،اكبري

سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه گفت: تیم ما شرایط خوبی دارد، اما همچون سایر تیم‌ها برای بهتر شدن نیاز به زمان داریم.
پیمان اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درمورد پیروزی 3 بر صفر تیمش در شهرآورد والیبال مقابل آذرباتری ارومیه اظهار داشت: ما تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته بودیم و به همین دلیل پیش‌بینی می‌کردم که شاگردانم عملکرد خوبی داشته باشند و همین اتفاق هم افتاد.
از عملکرد بازیکنانم راضی هستم و این روند را باید حفظ کنیم.
وی ادامه داد: در هفته‌های ابتدایی تیم‌ها هنوز به هماهنگی کافی نرسیده‌‌اند و قطعاً در ادامه کار برای تیم‌ها سخت خواهد شد، اما ما هم بیشتر تمرین می‌کنیم تا نتایج خوبی به دست بیاوریم.
با وجود اینکه ما در تورنمنت دریاچه ارومیه حضور داشتیم، اما به نظرم برای رسیدن به هماهنگی بیشتر نیاز به زمان داریم.
سرمربی تیم والیبال شهرداری ارومیه عنوان کرد: چند بازیکن ما در جریان دیدارهای دوستانه دچار مصدومیت شدند و نتوانستیم از وجود آنها استفاده کنیم.
در هفته‌های بعدی انشالله تمام بازیکنان را در اختیار خواهیم داشت و این موضوع به ما کمک می‌کند تا بهتر بازی کنیم.
اکبری خاطرنشان کرد: والیبالیست‌ها چندین ماه دور از میادین بودند.
ضمن اینکه تیم‌ها هم تغییرات زیادی داشتند.
تمام تیم‌ها به مرور زمان به شرایط ایده‌آل نزدیک‌تر می‌شوند و ما هم از این قاعده مستثنا نیستیم.
گذشت زمان به ما هم کمک خواهد کرد تا پیشرفت کنیم.
وی درمورد بازی دوم تیمش مقابل شهداب یزد، تصریح کرد: شهداب تیم قدرتمندی است و در هفته اول توانست شهرداری گنبد را در یک بازی خارج از خانه شکست دهد.
این تیم بازیکنان و کادر فنی خوبی دارد، اما با این حال تلاش می‌کنیم که بازی خوب و منطقی مقابل آنها انجام دهیم و به پیروزی برسیم.
برای رسیدن به موفقیت باید تمام مسابقات را جدی گرفت و از همین ابتدا امتیازها را جمع کرد.
انتهای پیام/