خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واگذاری ۱۶هزار هکتار اراضی به عشایر مغان/پیگیری صدور سند مالکیت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 شهریور 1399 - 09:38
مشگین شهر - استاندار اردبیل از تصویب واگذاری ۱۶ هزار هکتار اراضی دشت مغان به عشایر در هیئت دولت خبر داد.
مغان،عشاير،كشت،اراضي،صنعت،دولت،واگذاري،بهنام،نشين

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر بهنام جو صبح پنجشنبه در بازدید از ناحیه صنعتی رضی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از بررسی‌های صورت گرفته و تشکیل جلسات متعدد در کمسیون‌های لوایح و اقتصادی دولت و وزارت جهاد کشاورزی و خصوصی سازی، واگذاری اراضی عشایر مغان به تصویب رسید.
وی افزود: ۱۶ هزار هکتار برای عشایری که قبلاً هیئت هفت نفره واگذار شده بود در طی یک ماه گذشته مصوبه آن انجام شد و یک سری اراضی ویژه بازنشستگان کشت و صنعت مغان نیز در مسیر انجام قرار گرفت.
بهنام جو بیان کرد: علاوه بر این ۵ هزار و ۴۸۰ هکتار بر اساس مصوبه سال ۸۷ دولت وقت انجام شده بود که یک قسمت واگذار شد و سند داده نشده بود که مابقی آن قطعی و نحوه واگذاری مشخص شد.
وی تصریح کرد: در این خصوص مصوب شد تا طبق اقدامی، معاون اقتصادی استانداری مسئولیت کمیته پایش را برعهده گرفته تا اقدامات لازم برای مشخص شدن اراضی و همچنین نقشه‌ها را آماده کرده و به سازمان خصوصی سازی ارجاع دهد تا واگذاری قطعی هر چه سریع‌تر انجام شود.
استاندار اردبیل این اقدام را، پایان دادن به نا عدالتی چندین ساله در حوزه عشایر محدوده‌نشین کشت و صنعت مغان عنوان کرد و افزود: بلاتکلیفی اراضی عشایر محدوده نشین کشت و صنعت مغان و پارس یکی از مطالبات به حق عشایر دشت مغان بود به زودی تفکیک این اراضی عملیاتی خواهد شد.
در حقیقت این موضوع ضربه مهلکی به معیشت مردمی که تمامی حیات و ممات خود را وابسته به زمین می‌داند، بود که با تلاش‌ها و پیگیری‌ها به نتیجه رسید.
بهنامجو در پایان اظهار داشت: عشایر محدوده نشین کشت و صنعت مغان و پارس تاکنون از اعتبارات و خدمات دولت بی‌نصیب بوده‌اند و با تصویب این لایحه دولت به اختلافات بین عشایر و کشت و صنعت‌ها، خاتمه داده شد.