خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده کاری یکی از تعاونی‌های برتر مسکن مهر بسته می‌شود

فارس | برگزیده، استان‌ها | پنجشنبه، 20 شهریور 1399 - 05:45
شهرستان شهرضا جزو نخستین شهرهای کشور است که مراسم اختتامیه مراحل ساخت و ساز مسکن مهر را جشن گرفت و از این نظر جزو برترین‌های کشور نیز محسوب می‌شود.
مسكن،مهر،شهرضا،تحويل،ساخت،متقاضيان،شهرستان،شهرسازي،واحدهاي،ا ...

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرضا، مسکن یکی از مهم‌ترین نیازهای انسان بعد از خوراک و پوشاک است، اما این نیاز در بیشتر کشورهای در حال توسعه به علت رشد سریع جمعیت شهرها، تبدیل به مشکلی جدی شده است.
همواره یکی از تلاش‌های پس از انقلاب اسلامی، تلاش مؤثر در جهت ایجاد بسترهای مناسب برای برخورداری همه مردم از امکانات رفاهی نظیر مسکن مناسب بوده است.
شهرستان شهرضا با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص و قرارگیری در مرکز ارتباطی سه استان اصفهان، فارس، چهارمحال و بختیاری به عنوان یک شهر مهاجرپذیر محسوب شده و در چند دهه اخیر پذیرای مهاجرت‌های گسترده‌ای به ویژه از روستائیان و گروه‌های کم درآمد بوده است.
این موضوع سبب شده تا اسکان غیررسمی به شدت در شهر شهرضا افزایش یافته و این شهر مورد توجه دولت برای طرح مسکن مهر در اواخر دهه ۱۳۸۰ قرار گیرد.
پروژه ساخت مسکن مهر در شهرستان شهرضا از سال ۸۵ آغاز شد، در این مدت افراد زیادی که به توانمندی‌های خود ایمان و اعتقاد داشتند در قالب شرکت‌های تعاونی برای ساخت این مسکن‌ها وارد عمل شدند.
شهرستان شهرضا جزو نخستین شهرهای کشور است که مراسم اختتامیه مراحل ساخت و ساز این مسکن‌ها را جشن گرفت و از این نظر جزو برترین‌های کشور نیز محسوب می‌شود.
مسکن مهر شهرضا دارای تمام زیرساخت‌ها از جمله آب، برق، گاز و تلفن و از همه مهم‌تر فاضلاب است که کل مسکن مهر شهرضا به شبکه فاضلاب وصل شده است که در کمتر مسکن مهری این اقدام انجام شده است.
جانمایی آن در موقعیت بسیار مناسبی قرار دارد به طوری که بیشتر ادارات شهرستان شهرضا از جمله دادگستری، کمیته امداد، سازمان نظام مهندسی، محیط زیست و شهرداری ناحیه ۲ در این منطقه قرار گرفته‌اند.
از نظر امکانات خدماتی نیز مسکن مهر دارای چند خط اتوبوس شرکت واحد و خطوط تاکسی است.
این منطقه دارای سالن مدیریت بحران، سالن ورزشی، آتش‌نشانی و آگاهی است، همچنین درمانگاهی در فاز ۲ سروستان در حال ساخت است که حدود ۶ ماه تا یکسال دیگر به بهره‌برداری می‌رسد و در حال حاضر خانه بهداشتی در این منطقه به ساکنان ارائه خدمت می‌کند.
ایجاد مراکز تجاری و خدماتی دسترسی ساکنان را برای تامین مایحتاج روزانه خود آسان کرده است.
تحویل بیش از ۹۰ درصد از واحدهای مسکن مهر شهرضا به متقاضیان
غلامرضا سبزواری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرضا با اشاره به وضعیت مسکن مهر این شهرستان اظهار داشت: هزار و ۷۴۹ واحد توسط اتحادیه تعاونی‌های مسکن مهر شهرضا در منطقه سروستان شهرضا ساخته و تحویل متقاضیان شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرضا با بیان این‌که هزار و ۶۲۴ واحد مسکن مهر در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان انبوه‌ساز، بانک مسکن و متقاضی احداث و اداره راه و شهرسازی به عنوان داور مرضی‌الطرفین منعقد شده است، افزود: از این تعداد ۳ بلوک ۲۴ واحدی در حال تکمیل است و مابقی تکمیل و تحویل متقاضیان شده است، در مجموع بیش از ۹۰ درصد از واحدهای مسکن مهر شهرضا تحویل متقاضیان داده شده و این ۳ بلوک نیز در اولین فرصت به بهره‌برداری و تحویل متقاضیان داده می‌شود.
وی با اشاره به این‌که فاز یک، ۲ و ۴ مسکن مهر تحویل شهرداری شده و فاز ۳ را تعاونی گروه ۲۲ توپخانه ارتش باید تحویل دهد، بیان کرد: مسکن مهر شهرضا از نظر کیفیت مطلوب است و شخص با آورده ۲۰ میلیون تومانی و ۳۰ میلیون تومان تسهیلات صاحب مسکن مهر می‌شود.
سبزواری با بیان این‌که بعضی از واحدهای مسکن مهر نقص‌هایی داشته است که نسبت به رفع آن اقدام کرده‌ایم، عنوان کرد: با رایزنی با شورای مسکن و پیگیری فرماندار شهرضا به زودی پایان کار واحدهای مسکن مهر اخذ می‌شود.
واگذاری زمین به دستگاه‌های اجرایی برای اجرای پروژه در مسکن مهر
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرضا با اشاره به امکانات مسکن مهر شهرضا خاطرنشان کرد: زمین ۲ مدرسه و یک سوم هزینه ساخت آن را برای مسکن مهر تخصیص داده‌ایم که یکی از این مدارس در حال اتمام است و دیگری ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار نفر در مسکن مهر شهرضا ساکن هستند.
وی با بیان این‌که مراکز درمانی، آموزشی و ورزشی در مسکن مهر پیش‌بینی شده و دستگاه‌های دولتی باید نسبت به تعهدات خود اقدام کنند، بیان کرد: اداره راه و شهرسازی شهرضا آمادگی دارد پس از ارائه طرح مصوب و تأمین اعتبار از سوی دستگاه‌های دولتی نسبت به واگذاری زمین با کاربری مرتبط به دستگاه‌های دولتی اقدام کند.
سبزواری با اشاره به این‌که در سال ۸۹ اتحادیه تعاونی‌های مسکن مهر شهرضا حائز رتبه اول در بین تعاونی‌های مسکن مهر کشور شد، گفت: برای ساخت مسجد نیز زمین اختصاص دادیم که به صورت مشارکتی ساخته شد و در طبقه بالای آن نخستین کتابخانه مسکن مهر کشور در شهرضا به بهره‎برداری رسید.
انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ص۲۰/