خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجوز حفاری لوله کشی آب بر عهده شهرداری است؛ قطعی آب در تهران نداریم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 20 شهریور 1399 - 05:14
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: صدور مجوز حفاری به عهده شهرداری است و این موضوع ارتباطی به شرکت آب و فاضلاب ندارد.
آب،فاضلاب،تهران،شركت،حفاري،ادارات،استان،بختياري،مجوز

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
محمدرضا بختیاری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موضوعات مطرح شده پیرامون هزینه انشعاب لوله کشی آب و فاضلاب گفت: در حال حاضر اقدامات لازم در حوزه شبکه کل آب و فاضلاب تا درب منازل به عهده شرکت آب و فاضلاب است و این امر توسط نیروهای آب منطقه‌ای صورت می‌گیرد.
او ادامه داد: برخی شایعات در خصوص هزینه انشعاب و لوله کشی آب منتشر شده است که شهرداری را مسئول این اقدامات مطرح کرده‌اند که این موضوع کذب است، چرا که فقط مجوز حفاری بر عهده شهرداری است و صدور مجوز حفاری ربطی به شرکت آب و فاضلاب ندارد.
بیشتر بخوانید
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران افزود: طبق قانون شهرداری‌ها، تمام ادارات دولتی و شهروندان، قبل از انجام هرگونه حفاری باید مجوزهای لازم را از شهرداری دریافت و پس از اخذ مجوز نسبت به حفاری اقدام کنند.
بختیاری در ادامه در خصوص رصد پایشی آب ادارات دولتی هم گفت: طبق مذاکراتی که با استانداری تهران انجام شد، توصیه شد که اگر ادارات دولتی در مصرف آب صرفه جویی نکنند آب این ارگان‌ها قطع شود.
او تصریح کرد: از ابتدای خرداد که برخی از نقاط به دلیل شرایط خاص توان پرداخت قبوض آب را نداشتند به ادارات آب و فاضلاب این مناطق توصیه کردیم که تا حد ممکن قبوض آب را برای این افراد اقساطی کنند.
بختیاری در ادامه در خصوص مطالبات شرکت آب و فاضلاب استان تهران از مشترکان گفت: در حال حاضر ۵۰۰ تا ۶۰۰ مورد مطالبه از مشترکان خانگی فقط به دلیل شیوع ویروس کرونا داریم.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار کرد: قیمت آب در ایران یک دهم کانادا است، به طوری که قیمت هر متر مکعب آب در تهران دو هزار و ۵۰۰ تومان است، ولی ما از مردم ۷۰۰ تومان دریافت می‌کنیم، با این حال تمنای ما از مردم این است که در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.
او بیان کرد: خوشبختانه تا به امروز قطعی آب در هیج کجای تهران نداشته‌ایم.
انتهای پیام/