خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخبار نقل و انتقالات باشگاه رئال مادرید

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 19 شهریور 1399 - 19:41
تیم فوتبال رئال مادرید در پنجره نقل و انتقالات تابستانی امسال در مقایسه با سال‌های قبل فعالیت کمتری داشته است.
رئال،مادريد،بازيكن،باشگاه،بيل،گرت،تاتنهام،خريد،گزارش،سرمربي، ...

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، سران باشگاه رئال مادرید تصمیم گرفته اند در پنجره نقل و انتقالات تابستانی امسال کمتر برای خرید بازیکن اقدام کنند و بیشتر به فکر فروش بازیکنان مازاد و ایجاد توازن در تیمشان هستند.
در این گزارش به مهمترین اخبار مربوط به نقل و انتقالات این باشگاه می‌پردازیم.
چهارشنبه ۱۹ شهریور
رئال، منچستریونایتد را از خرید "رگیلون" ناامید کرد
به گزارش روزنامه دیلی میل امید‌های باشگاه منچستریونایتد برای خرید سرخیو رگیلون مدافع جوان تیم رئال مادرید تا حدودی رنگ باخت، زیرا باشگاه رئال مادرید همچنان بر بنده خرید مجدد این بازیکن اصرار دارد.
به نوشته این روزنامه این خبر یونایتد‌ها را کاملا نا امید کرده است، زیرا آن‌ها نگران آن هستند که با درخشش این بازیکن ۲۳ ساله او بار دیگر با مبلغی پایین به رئال مادرید بازگردد.
تاتنهام همچنان خواهان گرت بیل
به گزارش آاس اسپانیا، تاتنهام بار دیگر خواهان گرت بیل، بازیکن سابق خود، از رئال مادرید است.
دانیل لوی رئیس باشگاه تاتنهام برای بازگشت "بیل" ابراز علاقه کرده و خوزه مورینیو سرمربی فعلی تاتنهام زمانی که هدایت منچستریونایتد را بر عهده داشت او را می‌خواست.
گرت بیل در برنامه‌های زیدان جایی ندارد.
سه شنبه ۱۸ شهریور
خامس رودریگز به اورتون پیوست
خامس رودریگز هافبک کلمبیایی رئال مادرید با قراردادی به ارزش ۲۵ میلیون یورو به اورتون پیوست.
این بازیکن سال ۲۰۱۴ پس از درخشش در جام جهانی برزیل، توسط کارلو آنچلوتی سرمربی وقت رئال خریداری شد و حالا بار دیگر در اورتون با این مربی ایتالیایی کار خواهد کرد.
ABC اسپانیا نوشت، رئال مادرید تابستان آینده با ۲۶۱ میلیون پوند برای جذب کیلیان امباپه و ارلینگ هالند ۲ ستاره جوان فرانسوی و نروژی اقدام خواهد کرد.
دوشنبه ۱۷ شهریور
زیدان رسما عذر "گرت بیل" را خواست
به نوشته روزنامه مارکا، زین الدین زیدان سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید از سران این باشگاه خواسته است "گرت بیل" بازیکن ولزی تیمش را تابستان امسال به فروش برسانند.
این در حالی است که به گزارش موندو دیپورتیوو باشگاه رئال مادرید هنوز هیچ پیشنهاد رسمی برای "بیل" دریافت نکرده است.
خوزه مورینیو سرمربی تاتنهام خواهان جذب این بازیکن است، اما بودجه کافی بابت خرید او و پرداخت دستمزد بالای بازیکن ملی پوش ولز ندارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/