خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارایی "قرآن" دشمنان را نگران کرده است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1399 - 14:22
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر فلان کشور به قرآن و رسول خدا اهانت می‌کند، این نشان از کارایی داشتن و توانمندی قرآن و نگرانی آنها از این موضوع است.
قرآن،علما،قرآني،آيت،الله،كرمانشاه،دشمنان،كريم،امام،استان،كارايي

ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر فلان کشور به قرآن و رسول خدا اهانت می‌کند، این نشان از کارایی داشتن و توانمندی قرآن و نگرانی آنها از این موضوع است.
آیت الله مصطفی علما امروز(۱۹شهریور) در مراسم اختتامیه مرحله استانی چهل و سومین دوره مسابقات قرآن کریم استان کرمانشاه، با اشاره به اهانت‌های گاه و بیگاه دشمنان به قرآن و پیامبر اکرم(ص)، گفت: اگر می‌بینیم فلان کشور به قرآن و رسول خدا اهانت می‌کند، این نشان از کارایی داشتن و توانمندی قرآن کریم دارد.
آیت الله علما با بیان اینکه تازگی و کارایی قرآن بعد از گذشت 1400 سال از نزولش، دشمنان را نگران می کند، تاکید کرد: دشمنان اسلام می‌دانند تا زمانی که قرآن وجود دارد، کاری از هیچ کس برای ضربه زدن به اسلام ساخته نیست.
امام جمعه کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران را برگرفته از فرهنگ قرآنی دانست و گفت: امام (ره) در سایه فرهنگ قرآنی توانست زلزله ای در دنیا راه بیاندازد و به شرق و غرب "نه" بگوید و این برای دشمنان اسلام پذیرفتنی نیست.
آیت الله علما در ادامه با اشاره به تاکیدات امام(ره) و مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت انجام کار فرهنگی در جامعه، گفت: چه کار فرهنگی بالاتر از حفظ، قرائت و فهم قرآن.
اگر ما دست پروده قرآن باشیم در هر جایگاهی می توانیم کارهای اثرگذار انجام دهیم.
آیت الله علما با بیان اینکه باید قرآن در تمام شئون زندگی ما عملی شود، اضافه کرد: اگر دستورات قرآن در زندگی انسان پیاده شود، آنگاه جوهره وجودی انسان نمایان خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت انس گرفتن با قران کریم، ادامه داد: با در جلد گذاشتن قرآن کریم کار درست نمی شود، چون قرآن باید در زندگی پیاده شود و با آن انس گرفت تا بتواند تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.
آیت الله علما با یادآوری اینکه قرآن ما را از وادی گناه و معصیت به همسایگی خدا نزدیک می کند، گفت: هرچه قرآن را ترویج کنیم و برنامه ریزی برای فهم و آگاهی گرفتن از قرآن داشته باشیم، بازهم کم است.
وی در ادامه با اشاره برخورداری استان کرمانشاه از موقوفات قرآنی برای انجام کارهای قرآنی، ابراز امیدواری کرد: این موقوفات بتوانند در قرآنی کردن فضای استان نقش مهمی داشته باشند.
انتهای پیام