سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «رسانه و فریب کاری» در اصفهان منتشر شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1399 - 13:26
اصفهان - رئیس اداره نشر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: کتاب «رسانه و فریب کاری» با تحلیل زمینه‌ها و عوامل فریب‌کاری در رسانه و راهکارهای برون رفت تألیف شد.
رسانه،تبليغات،دفتر،اصفهان،اساس،اسلامي،بابايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، روح الله بابایی اظهار داشت: فریب‌کاری در رسانه، موضوعی فراتر از اتهام است و بحث درباره آن در علومی، از جمله ارتباطات، مطالعات فرهنگی، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی، سیاست یا مدیریت رسانه بسیار چالش‌برانگیز و حساس است.
وی با بیان اینکه کمتر متخصص رسانه‌ای به این موضوع اعتقاد دارد که رسانه‌ها فریب‌کار هستند، افزود: این افراد معمولاً در نگاهی آزاداندیشانه، رسانه را نهادی مستقل و مردمی یا اطلاع‌رسان معرفی می‌کنند اما تکنیک‌های اقناع و تأثیرگذاری حداکثری یا تمایل به نفوذ رسانه‌ای صاحبان اقتصاد و سیاست، تأییدکننده فرآیندها و رویکردهایی است که فریب‌کاری رسانه را نشان می‌دهند.
رئیس اداره نشر دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان تصریح کرد: فریب‌کاری رسانه موضوعی چالش‌برانگیز بوده و جای تحلیل و بحث دارد تا اینکه نه بر اساس نگاهی پیش‌داورانه، بلکه بر اساس دلایل علمی و منطقی ریشه‌های آن را بررسی کنند.
وی تأکید کرد: «فریب‌کاری و رسانه» کتابی است که برای نخستین بار وارد این جدال علمی شده و این مسئله را از زوایای گوناگون بر اساس مطالعات انتقادی در رسانه، بررسی کرده است.
بابایی در پایان گفت: کتاب «فریب‌کاری و رسانه» تألیف خانم فائزه تقی پور در پژوهشکده الهیات و خانواده تهیه و توسط انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در ۵۳۶ صفحه و در تعداد ۵۰۰ جلد منتشر شده است.