خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مفتح: "آزادی بیان" ابزار یاوه‌گویی همفکران صهیونیست‌ها علیه پیامبر اعظم(ص) نیست

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1399 - 13:14
گروه استان‌ها- نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: دروغ بزرگی بنام "آزادی بیان" در میان همفکران و هم‌پیمانان صهیونیست‌ها به ابزاری وقیحانه برای یاوه‌گویی علیه پیامبر اعظم(ص) تبدیل شده است.
اسلام،خباثت،مفتح،اعظم،پيامبر،آزادي،جهان،تويسركان،موهن،دروغين ...

محمدمهدی مفتح در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در تویسرکان اظهار داشت: نباید فریب شعار دروغین آزادی بیان را بخوریم؛ زیرا حرکات خزنده و مسموم برخی برای اسلام‌هراسی و هتک مقدسات، برنامه‌ریزی‌شده و هدفمند است.
وی بیان کرد: جنایتکاران و حامیان تروریست‌های سازمان یافته در جهان به پیامبر اعظم(ص) می‌تازند چراکه افکار اسلام ناب محمدی با خونخواری، خباثت و منافع شوم آنها در تضاد است.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیام محکم و پر صلابت رهبر معظم انقلاب در واکنش به توهین یک نشریه بی‌خاصیت فرانسوی به پیامبر اعظم(ص) تصریح کرد: بحث ما فقط انتشار یک کاریکاتور نیست بلکه اختلاف بنیادی و عظیم با تفکرات شیطانی و خباثت آلود پنهان شده در پشت چنین رفتارهای خصمانه‌ای داریم.
وی متذکر شد: هیچ منطق و مرام و مسلکی در دنیا نمی‌پذیرد که آزادی بیان را ابزار و بهانه کنیم برای حمله به مقدسات بیش از یک میلیارد انسان و قطعاً این به اصطلاح آزادی بیان دروغین، عاملان این اهانت را به بند انزوا از سوی خشم مقدس مسلمانان و آزادیخواهان جهان می‌کشاند.
مفتح تفکرات شیطانی و خباثت آلود صهیونیست‌ها که گاه و بیگاه از آستین برخی دولتمردان به ظاهر متمدن غربی ظاهر می‌شود را نشانه ضعف آنها در مقابل منطق قوی و الهی اسلام ناب محمدی دانست و گفت: بر اساس آیات قرآن کریم، آنها در برابر مسلمانان روش مکر و تمسخر را در پیش می‌گیرند اما نمی‌دانند که خدا در کمین آنها و بهترین مکرکنندگان در برابر شیاطین انسان نما است.
وی از صدور بیانیه مجلس شورای اسلامی در محکومیت اقدام موهن نشریه فرانسوی در اهانت به ساحت پیامبر اعظم(ص) خبر داد و تاکید کرد: نباید در برابر چنین رفتارهای وقیحانه‌ای سکوت کنیم زیرا دشمنان اسلام را گستاخ‌تر می‌کند.
مفتح تصریح کرد: دشمنان نادان اسلام به انتشار کاریکاتورهای موهن می‌پردازند اما از سوی دیگر گرایش به عقاید آزاد اندیشانه جهان روز به روز در حال افزایش و تعمیق است.
انتهای پیام/749/س