سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش وابستگی به وام از ویژگی‌های طرح توسعه ملی مشاغل خانگی است

ایسنا | دانش و فناوری، استان‌ها | چهارشنبه، 19 شهریور 1399 - 08:18
معاون اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: یکی از ویژگی های طرح توسعه ملی مشاغل خانگی کاهش وابستگی به وام از طریق توانمندسازی افراد دارای مهارت است.
طرح،خانگي،مشاغل،توسعه،تعاون،اجراي،استان،ملي،مشاوره،براتي،فاز

ایسنا/مرکزی معاون اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: یکی از ویژگی های طرح توسعه ملی مشاغل خانگی کاهش وابستگی به وام از طریق توانمندسازی افراد دارای مهارت است.
نگین براتی درخصوص طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: استان مرکزی جزو استان های پایلوت اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی نبوده است.
وی در خصوص نقش جهاد دانشگاهی در اجرای این طرح گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای پیاده سازی طرح را بر عهده داشته و از سوی وزارت تعاون، وظیفه مطالعات فاز اول طرح شامل نیازسنجی، مزیت سنجی و ظرفیت سنجی مشاغل خانگی مبتنی بر الگوی توسعه مشاغل خانگی به جهاد دانشگاهی محول شده است.
براتی افزود: این نهاد با بهره گیری از توان پژوهشی خود و با همکاری ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ها و سایر دستگاه های ذیربط استانی و ملی، فاز مطالعاتی طرح را به اتمام رسانده و آمادگی خود را جهت شروع فاز دوم و سوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که شامل ثبت نام از متقاضیان، غربالگری، راستی آزمایی، ارائه آموزش ها و مشاوره های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار است را به وزارت تعاون اعلام کرده است.
وی در خصوص نحوه اجرای این طرح در دوران کرونا اظهار کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی در مشاوره ها، استعداد یابی و انجام آموزش ها به صورت مجازی و تولید محتوا خواهد بود و بازاریابی محصولات و عرضه آنها از طریق بازارهای الکترونیکی و به صورت مجازی انجام خواهد شد.
براتی با بیان اینکه سهم استان مرکزی از اجرای این طرح دو هزار نفر است، گفت: ارائه آموزش و مشاوره به صاحبان مشاغل خانگی جهت دریافت گواهینامه کیفیت محصولات خانگی تولید شده بر اساس استانداردها، هدایت و مشاوره صاحبان مشاغل خانگی به ارتقاء کمیت و کیفیت محصولات و بسته بندی، اتصال به شرکت های پیشرو و بنگاههای بالادستی، برند سازی و در نهایت افزایش صادرات غیر نفتی از حمایت هایی است که از فعالان مشاغل خانگی در قالب این طرح صورت می گیرد.
وی افزود: یکی از ویژگی های طرح توسعه ملی مشاغل خانگی کاهش وابستگی به وام از طریق توانمند سازی افراد دارای مهارت است و متقاضیان مشاغل خانگی که به دنبال دریافت تسهیلات هستند، باید در سایت وزارت کار ثبت نام کنند.
وی در خصوص وظیفه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای اجرای این طرح گفت: این اداره کل مسئولیت نظارت دقیق بر اجرا و پیاده‌سازی طرح در فازهای مختلف را بر عهده دارد.
انتهای پیام