خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس پردیس/صف ها ۱۰ نفره است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 19:17
پردیس- هفته اول بازگشایی مدارس در پردیس در حالی سپری می شود، که اجرای پروتکل های بهداشتی در این مدارس رضایت بخش است.
مدارس،بهداشتي،كلاس،دانش

به گزارش خبرنگار مهر، هفته اول بازگشایی مدارس در پردیس در حالی سپری می‌شود، که اجرای پروتکل‌های بهداشتی در این مدارس رضایت بخش است.
در عین حال مدیر آموزش و پرورش پردیس در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: از والدین می‌خواهیم، اگر اشکال و ایرادی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس می‌بینند، به ما اعلام کنند، تا با کمک یکدیگر آن ایرادات را رفع کنیم.
مصطفی حسنوند افزود: برای حفظ بیشتر سلامت دانش‌آموزان از حداقل ظرفیت مدارس استفاده خواهد شد.
وی تأکید کرد: رفع اشکال در مدارس انجام می‌شود و هرگز ۴۰۰ دانش آموز را در مدارس یکجا متمرکز نمی‌کنیم و با کلاس‌بندی، جمعیت مدارس در ۶ روز تقسیم خواهد شد و از والدین همراهی همدلی و اعلام مشکلات را انتظار داریم، اگر در مدرسه‌ای در شهرستان ۱۲ کلاس درس داشته باشد، دانش آموزان شیفت بندی می‌شوند و هر روز تعدادی از دانش آموزان از کلاس استفاده می‌کنند و جمعیت در ۱۲ کلاس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توزیع می‌شود.