خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد ۵ کارگروه در بنیاد شهید و امور ایثارگران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 17:27
اوحدی از ایجاد ۵ کارگروه مسکن، اشتغال، فرهنگ، درمان و لوایح و قوانین در بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد.
بنياد،شهيد،ايثارگران،ماه،رئيس،اوحدي،مسكن

معاون رئیس جمهور خبر داد؛
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ،سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست هم اندیشی تقنینی حوزه ایثارگری که بعد از ظهر امروز ۱۸ شهریور ماه برگزار شد اظهار کرد: در طول ۳ ماه اخیر که در بنیاد شهید هستم، لزوم انضباط مالی جزو الزامات بنیاد هست و در همین راستا ۲ شورای راهبردی تشکیل شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: روزی که وارد بنیاد شهید شدم سهام بانک دی ۳ هزار و ۴۰۰ تومان بود و در حال حاضر از ۷ هزار تومان هم رد شده است.
او گفت: امیدوارم بتوانیم مقاوم سازی برای سهام شرکت‌ها ایجاد کنیم و تصمیمات خوبی هم گرفته شده است.
اوحدی با اشاره به ایجاد کارگروه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ۵ کارگروه مسکن، اشتغال، فرهنگ، درمان و لوایح و قوانین در بنیاد شهید ایجاد شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: امسال برنامه ششم تمام می شود و قرار است برنامه هفتم نوشته شود.
اوحدی بیان کرد: در طول این ۳ ماه به ۱۰ استان سفر کرده ایم و امسال که در چهلمین سالگرد پیروزی دفاع مقدس هستیم، بیش از ۱۴۰۰ نفر از ایثارگران مسکن ندارند.
او گفت: زمین برای ۳۵ هزار مسکن را در این ۳ ماه توانسته ایم در نظر بگیریم.
در حال تکمیل...