خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرملین دولت بلاروس را به مذاکره درباره اصلاح قانون اساسی فراخواند

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 16:22
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام داشت، کرملین انتظار دارد دولت بلاروس به زودی بحثی عمومی را درباره اصلاحات قانون اساسی به جریان بیندازد.
بلاروس،كرملين،رياست،اساسي،قانون

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام داشت، کرملین انتظار دارد دولت بلاروس به زودی بحثی عمومی را درباره اصلاحات قانون اساسی به جریان بیندازد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرنگاران اظهار کرد: ما بر مبنای بیانات الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس، انتظار شروع سریع یک گفتگو با جامعه را درباره اصلاح قانون اساسی در این کشور داریم.
وی افزود، این بحث دربردارنده کسانی است که "در چارچوب قوانین" عمل می‌کنند.
این صحبت کرملین بعد از آن مطرح می شود که بلاروس در پی اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۹ اوت این کشور شاهد اعتراضاتی علیه دولت لوکاشنکو بوده است.
رئیس جمهور بلاروس اتهامات مطرح شده علیه خود از سوی مخالفانش را رد کرده و گفته انتخابات ریاست جمهوری جدید در بلاروس تنها بعد از تصویب یک قانون اساسی جدید از طریق یک رفراندوم می تواند برگزار شود.
انتهای پیام