خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۲ فوتی کرونا در شبانه روز گذشته/حال ۳۷۱۳ بیمار وخیم است

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 14:20
سخنگوی وزارت بهداشت، آمار فوتی های کرونا در شبانه روز گذشته را ۱۳۲ نفر اعلام کرد و گفت: آمار مبتلایان در کشور به ۳۹۱ هزار و ۱۱۲ نفر رسیده است.
نفر،لاري،خراسان،آمار،كشور،كرونا،ظهر

به گزارش خبرنگار مهر، سیما سادات لاری، بعد از ظهر سه شنبه در تماس تصویری با شبکه خبر سیما، به ارائه تازه‌ترین آمار کرونا در کشور پرداخت.
وی با اشاره به ثبت ۲۳۰۲ مورد جدید ابتلا در شبانه روز گذشته، گفت: آمار مبتلایان در کشور به ۳۹۱ هزار و ۱۱۲ نفر رسیده است.
لاری با اشاره به ۱۳۲ مورد فوتی در شبانه روز گذشته، آمار کلی جان باختگان کرونا در کشورمان تا ظهر سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹ را ۲۲ هزار و ۵۴۲ نفر اعلام کرد.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، تا کنون ۳۳۷ هزار و ۴۱۴ نفر از بیماران بهبود یافته‌اند و ۳۷۱۳ نفر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
وی افزود: سه میلیون و ۴۳۱ هزار و ۶۴۶ مورد آزمایش کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
به گفته لاری، استان‌های تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز و استان‌های آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.