سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست‌وزیر ازبکستان به تاجیکستان سفر می‌کند

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 14:09
نخست وزیر ازبکستان به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه مدرسه‌ای که با هزینه این کشور احداث و تجهیز شده به تاجیکستان سفر می‌کند.
ازبكستان،تاجيكستان،احداث،مدرسه،سفر،استان

نخست وزیر ازبکستان به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه مدرسه‌ای که با هزینه این کشور احداث و تجهیز شده به تاجیکستان سفر می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «عبدالله عارف‌اف» نخست وزیر ازبکستان به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه موسسه آموزشی که با هزینه این کشور احداث شده به تاجیکستان سفر می‌کند.
این مدرسه با ظرفیت 640 نفر در منطقه «اسپیتامن» استان سغد تاجیکستان با هزینه دولت ازبکستان احداث و تجهیز شده است.
توافق‌نامه در مورد احداث مدرسه مذکور در جریان سفر «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان به تاجیکستان در مارس سال 2018 میلادی به امضا رسید.
فعلا زمان برگزاری مراسم افتتاحیه این مدرسه روشن نیست و مراحل دیپلماتیک آن طی می‌شود.
گفتنی است که نخست وزیر ازبکستان اولین مقام بلند پایه یک کشور خارجی خواهد بود که پس از اعلام همه‌گیری کرونا به تاجیکستان سفر خواهد کرد.
همچنین دولت ازبکستان علاوه بر احداث یک مدرسه در منطقه اسپیتامن استان سغد، در حال ساخت بیمارستانی با ظرفیت 200 تختخواب در منطقه «قبادیان» استان ختلان تاجیکستان است.
تاجیکستان نیز قبلا در مورد احداث یک مدرسه در «سمرقند» برای 640 دانش آموز خبر داده بود.
همچنین طرف تاجیکی قصد دارد در منطقه «ریشتان» استان فرغانه ازبکستان یک موسسه پیش دبستانی احداث و مورد بهره برداری قرار دهد.
انتهای پیام/ح