خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد روسیه برای میانجیگری میان ترکیه و یونان

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 13:58
وزیر خارجه روسیه که به آتن سفر کرده در یدار با رئیس جمهور یونان از آمادگی مسکو برای میانجیگری میان این کشور و ترکیه خبر داد.
يونان،لاوروف،ميانجيگري،آنكارا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه که به آتن سفر کرده در دیدار با «نیکوس آناستاسیادس» رئیس جمهور یونان، از آمادگی مسکو برای میانجیگری میان آتن و آنکارا خبر داد.
سطح تنش ها میان ترکیه و یونان در ماه های اخیر به دلیل اقدام آنکارا برای حفاری در مدیترانه شرقی به اوج خود رسیده و در این میان حمایت کشورهای غربی از جمله فرانسه از یونان موجب پیچیدگی بیشتر شرایط شده است.
لاوروف در صحبت های خود عنوان داشت که روسیه آماده است تا بر اساس منافع مشترک و از طریق گفتگو برای حل تنش های میان ترکیه و یونان میانجیگری کند.