خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتانیاهو رهبران مخالف خود را به آشوب متهم کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 10:19
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رهبران مخالف خود را به آشوب و گسترش هرج و مرج در اراضی اشغالی متهم کرد.
دولت،ليبرمن،كرونا،آشوب،نتانياهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رهبران مخالف خود را به آشوب و گسترش هرج و مرج در اراضی اشغالی متهم کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از ارم نیوز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رهبران مخالف و به ویژه آویگدور لیبرمن، رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" و وزیر جنگ سابق دولت این رژیم را به ایجاد آشوب در اراضی اشغالی و تضعیف تلاش‌های دولت برای مهار شیوع کرونا متهم کرد.
اخیرا لیبرمن در سخنانی خواستار عدم پایبندی به دستورالعمل‌های دولت نتانیاهو برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا شده بود.
نتانیاهو در واکنش به اظهارات لیبرمن گفت که این صحبت‌ها خطرناک است و نشان می‌دهد که او به دستورالعمل‌های دولت برای در امان ماندن شهروندان از ابتلا به کرونا پایبند نیست و به برپایی آشوب و هرج و مرج دعوت می‌کند.
لیبرمن گفته بود: من به عموم شهروندان اسرائیلی توصیه می‌کنم با عقل سلیم عمل کنند و نه بر اساس دستورالعمل‌های دولت.
انتهای پیام