سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کار سخت استقلال در آسیا

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 18 شهریور 1399 - 09:23
پیشکسوت استقلال گفت: آبی‌پوشان به طور حتم برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا کار سختی پیش‌رو خواهند داشت.
استقلال،ليگ،نامجومطلق،قهرمانان،آسيا،مرحله،تيم،موسوي

به گزارش مشرق، علی موسوی اظهار داشت: استقلال تا زمان شروع مجدد لیگ قهرمانان آسیا زمان کمی در اختیار داشت و برای همین بهترین انتخاب به عنوان سرمربی موقت «مجید نامجومطلق» بود.
وی افزود: نامجومطلق با «فرهاد مجیدی» ماه‌ها در استقلال حضور داشت و به خوبی با شرایط این تیم آشنایی دارد.
پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: آبی‌پوشان به طور حتم برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا کار سختی پیش‌رو خواهند داشت.
موسوی تصریح کرد: شرایط روحی و روانی استقلال مناسب نیست و این امر می‌تواند برای تیم لطمات جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد.
وی تاکید کرد: نامجومطلق در این چند روزی که تا شروع رقابت‌های آسیایی وقت دارد از نظر روحی روانی اقدامات بیشتری انجام دهد تا بازیکنان با روحیه بهتری بازی‌های خود را برگزار کنند.
بازیکن اسبق استقلال گفت: همه از مدیران باشگاه استقلال انتظار دارند تیم پر قدرتی را آماده مسابقات لیگ بیستم کنند که بتوانند مدعی اول قهرمانی باشند.
ادامه مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از شهریور ماه به میزبانی متمرکز قطر برگزار می شود و استقلال، پرسپولیس، سپاهان و شهرخودرو دیدارهای خود را این رقابت ها از سر می‌گیرند.
از این مرحله از رقابت ها چهار هفته باقی مانده است.
برهمین اساس استقلال ۲۴ شهریور ماه ساعت ۲۱ در ورزشگاه خلیفه دوحه قطر باید به مصاف الوحده امارات برود.