احتمال از گردونه خارج شدن ۳۰ درصد واحدهای صنفی خلیلآباد
رئیس اتاق اصناف خلیلآباد گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا اگر این روال و مشکلات همچنان ادامه یابد، بالغ بر ۳۰ درصد از واحدهای صنفی از گردونه خارج میشود.

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتاق اصناف خلیلآباد گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا اگر این روال و مشکلات همچنان ادامه یابد، بالغ بر ۳۰ درصد از واحدهای صنفی از گردونه خارج میشود.
علی مالداران در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در شهرستان خلیلآباد ۲۰۰۰ واحد صنفی فعال است که برخی از آن دو ماه به طور کامل تعطیل بوده و خسارتهای بسیاری را متحمل شدند.
وی با بیان اینکه برخی از صاحبان صنوف که همزمان به کشاورزی هم مشغول بودند، توانستند بخشی از زیانهای خود را جبران کنند، تصریح کرد: اگرچه از سوی دولت چندین دفعه اعلام شد که تسهیلات کمکی پرداخت میشود اما چون بسیاری از صحبان صنوف بیمه نداشتند، این تسهیلات فقط شامل تعداد انگشتشماری از واحدهای صنفی شد.
رئیس اتاق اصناف خلیلآباد بیان کرد: پرداخت تسهیلات ۶ میلیون تومانی به واحدهای خسارتدیده مشکلی را رفع نمیکند.
بیشتر واحدهای خسارتدیده در شهرستان شامل رستورانها و تالارها، قنادیها، ساندویچیها و...
است.
وی عنوان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون ۷۰ درصد واحدهای شهرستان متحمل خسارت شده که باید برای جبران خسارتهای وارده تدابیر لازم اتخاذ گردد.
مالداران گفت: تاکنون تمام کارگران تالارها بیکار و اکثر واحدهای صنفی به دلیل کاهش درآمدها تعدیل نیرو داشتهاند.
در مجموع حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ کارگر در شهرستان خلیلآباد به علت شیوع ویروس کرونا بیکار شدند.
پلمب ۳۷ واحد صنفی
رئیس اتاق اصناف خلیلآباد با اشاره به اینکه ۲۰۰۰ واحد صنفی زیر نظر ۷ اتحادیه فعالیت دارد، ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا ۳۷ واحد صنفی شامل آرایشگاهها و لباس و کفش فروشی به دلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی پلمپ شد.
وی همچنین افزود: از بهمن ماه سال گذشته تا خرداد ماه امسال ۱۶۱۱ مورد از واحدهای صنفی شهرستان بازدید داشتیم و ۱۱۲ پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات ارجاع داده شده است.
مالداران اظهار کرد: به طور میانگین هر ماه ۷ تا ۸ پرونده تخلف در شهرستان تشکیل و به اداره تعزیرات ارسال میشود.
خلیلآباد در جذب اقلام طرح تنظیم بازار سومین و یا چهارمین شهر و در اقلام احتکار شده آخرین شهر استان بوده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما نزدیکی به کاشمر است؛ به دلیل تنوع اقلام مصرفی که در شهر کاشمر وجود دارد، اغلب شهروندان خلیلآبادی برای تامین اقلام مورد نیاز خود به این شهرستان مراجعه میکنند.
در حال حاضر حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد مردم خلیلآباد اقلام مورد نیاز خود را از کاشمر تهیه میکنند.
رئیس اتاق اصناف خلیلآباد گفت: چون کار اصلی مردم خلیلآباد کشاورزی است، خیلی به فکر توسعه شغل خود نیستند و محصولاتشان تنوعی ندارد.
انتهای پیام