خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت راهها در مناطق زلزله‌زده گلستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 17 شهریور 1399 - 10:40
بر اساس اعلام معاون راهداری گلستان، محور خوش ییلاق بازگشایی شده و راههای مسدود شده چند روستا زلزله‌زده نیز تا پیش از ظهر امروز بازگشایی خواهد شد.
راهداري،بازگشايي،گلستان،مسدود،راميان

ایسنا/گلستان بر اساس اعلام معاون راهداری گلستان، محور خوش ییلاق بازگشایی شده و راههای مسدود شده چند روستا زلزله‌زده نیز تا پیش از ظهر امروز بازگشایی خواهد شد.
غلامرضا بیگی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در پی زمین‌لرزه بامداد امروز در استان، بخشی از جاده آزادشهر به شاهرود (خوش ییلاق) به خاطر ریزش سنگ مسدود شده بود که با حضور نیروهای راهداری، مسیر پس از حدود سه ساعت بازگشایی شد.
وی بیان کرد: محورهای روستای پاقلعه، الهادی، ویرو و رجن شهرستان رامیان به خاطر ریزش سنگ مسدود و بسته شد.
معاون راهداری گلستان بیان کرد: با تلاش نیروهای راهداری، این محورها تا قبل از ظهر امروز بازگشایی خواهند شد.
به گزارش ایسنا، ساعت ۰۲:۰۴ دقیقه بامداد امروز، زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۵.۱ ریشتر رامیان در استان گلستان را لرزاند.
این زمین‌لرزه در مناطق مختلف گلستان و حتی بخش‌هایی از استان‌های سمنان، خراسان شمالی و مازندران احساس شد.
انتهای پیام