خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای ۵۸ میلیارد تومان پروژه توسط خیرین آبرسان در فارس

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 17 شهریور 1399 - 10:40
مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان استان فارس با تشریح اقدامات این مجموعه طی ۴ سال فعالیت، اعلام کرد که تاکنون بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال توسط خیرین و نیک اندیشان برای اجرای پروژه‌های مختلف مرتبط با آبرسانی در فارس اهداء و هزینه شده است.
خيرين،مجمع،فارس،آبرسان،آبرساني،پروژه،تامين،آب،ريال،مصلح،نيك، ...

ایسنا/فارس مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان استان فارس با تشریح اقدامات این مجموعه طی ۴ سال فعالیت، اعلام کرد که تاکنون بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال توسط خیرین و نیک اندیشان برای اجرای پروژه‌های مختلف مرتبط با آبرسانی در فارس اهداء و هزینه شده است.
محمدمحسن مصلح دوشنبه ۱۷ شهریور در جمع خبرنگاران با یادآوری اینکه مجمع خیرین آبرسان فارس از سال ۱۳۹۵ آغاز به کار کرد، گفت: طی این سالها با یاری و مشارکت مردم و همراهی خوب خیران و همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی، تلاش کرده‌ایم که بازوی کمک کنند شرکت آبفای فارس در تامین نیازهای آبی استان باشیم.
او با اشاره به تامین ۵۸۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی اعضای این مجمع و نیک اندیشان برای کمک به طرح‌های مختلف مرتبط با آبرسانی طی این سال‌ها، افزود: این اعتبار که حاصل بذل و بخشش خیرین نیک نهاد بوده، برای پیشبرد اهداف مشترک مجمع خیرین و آبفا روستایی فارس در راستای آبرسانی به مناطق محروم هزینه شده و به حمدالله در افزایش درصد بهره مندی مردم از آب آشامیدنی سالم بسیار موثر بوده است.
مصلح با بیان اینکه با تمام توان در راستای نهضت خدمت رسانی به مردم محروم در حوزه ی تأمین آب شرب ایستاده‌ایم و در این رهگذر از هیچ کوششی مضایقه نخواهیم کرد، گفت: امسال نیز اقدامات مشترک مجمع خیرین آبرسان و شرکت آبفا استان فارس در قالب ۳۰ پروژه ی آبرسانی تعریف شده و ادامه دارد.
مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان فارس گفت: احداث مخزن ذخیره آب شرب به حجم ۵۰۰۰ مترمکعب در شهر اوز با برآورد اعتباری قریب به ۳۵ میلیارد ریال مراحل ساخت را طی می‌کند و پروژه تامین آب روستای تنگ کتویه‌ی داراب شامل حفر چاه آهکی، برق‌رسانی، تجهیز چاه، ساخت موتورخانه، مخزن زمینی و خطوط انتقال آب با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال که ۱۰۰ درصد آن از منابع مردمی تامین و هفته دولت امسال افتتاح شد؛ از طرح‌های مهم سال ۹۹ به شمار می‌رود.
مصلح در خصوص انتظارات این مجمع از مسئولین گفت: در سال‌های اخیر با توجه به تحمیل تحریم‌ها و ایجاد محدودیت‌ها در تخصیص اعتبارات دولتی به پروژه های عمرانی، شاهد همراهی ستودنی خیرین و مردم در تامین نیازهای مالی و معنوی جامعه به ویژه در زمینه آبرسانی به مناطق محروم شهری و روستایی در فارس هستیم.
مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان فارس، ادامه داد: اعضای این مجمع و مردم و نیکوکاران در این شرایط انتظار دارند تا مسئولین ذیربط در تصویب و تخصیص اعتبار برای اجرای پروژه های خیرساز اولویت ویژه‌ای قائل شوند تا ضمن کوتاه شدن زمان اجرای اینگونه پروژه‌ها، این توجه ویژه مشوقی برای سایر خیرین در جهت مشارکت مضاعف در پروژه های عمرانی شود.
انتهای پیام