خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوره آموزش تکاوران نیروی دریایی ارتش

مهر | سیاسی، تصویری | دوشنبه، 17 شهریور 1399 - 08:48
مركز،تفنگداران،دريايي،نيروهاي،تربيت،آموزشي

رسته تفنگداران دریایی در سال ۱۶۶۴ میلادی شکل گرفت تا در ذیل آن، کماندوهایی با مهارت‌های چندگانه تربیت شوند.
آنها توانایی اجرای عملیات در هر عوارضی از جمله زمین، دریا و هوا یا ترکیبی از هر سه را دارند.
در شهریور ۱۳۴۹ تعدادی افسر و درجه‌دار از بین نفرات ورزیده‌ای که دوره غواصی را طی کرده بودند انتخاب و برای طی دوره کلاه سبز و کماندو به کشور انگلستان اعزام شدند.
مرکز آموزش تفنگداران دریایی ایران در منجیل نیز در سال ۱۳۵۱ تأسیس شد که آن زمان از مربیان ایرانی و انگلیسی بهره می‌برد.
موقعیت خاص جغرافیایی این مرکز، بطور ویژه برای آموزش نیروهای تکاور دریایی مکان‌یابی شده است.
بخشی از تمرینات تکاوران این مرکز نیز در بندر انزلی انجام می‌شود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی با هدف تربیت تفنگداران ورزیده با اتکا به نیروهای خودی و بهره‌گیری از امکانات داخلی، این مرکز تحت عنوان فرماندهی تفنگداران دریایی به مأموریت آموزشی خود ادامه داد.
نیروهای این مرکز پس از طی دوره‌های آموزشی، به یکی از زبده‌ترین نیروهای ارتش تبدیل می‌شوند.