خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش یمن از حمله پهپادی گسترده به جنوب عربستان سعودی خبر داد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 17 شهریور 1399 - 00:11
سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد که یگان پهپادی این کشور عملیات گسترده‌ای علیه اهداف نظامی و حساس عربستان سعودی در جنوب غرب این کشور انجام داده است.
يمن،سعودي،كشور،ائتلاف،هوايي،عمليات،حملات،عربستان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد که یگان پهپادی این کشور عملیات گسترده‌ای علیه اهداف نظامی و حساس عربستان سعودی انجام داده است.
سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن در دولت نجات ملی شامگاه یکشنبه در توییتی با اعلام این عملیات نوشت: «سلاح هوایی ارتش با چند پهپاد حمله گسترده‌ای به مراکز نظامی و اهداف حیاتی در فرودگاه بین‌الملل "أبها" انجام داده است».
او این عملیات را «دقیق» خواند و گفت که عملیات امشب در واکنش و پاسخ به تشدید حملات هوایی مداوم ائتلاف سعودی به یمن و محاصره این کشور از سوی ائتلاف مذکور صورت گرفته است.
ائتلاف سعودی طی هفته‌ای اخیر ده‌ها حمله هوایی به استان‌های شمال غربی و استان صنعاء که در کنترل دولت نجات ملی است، انجام داده و در این حملات شمار زیادی غیرنظامی کشته یا زخمی شده‌اند.
عربستان سعودی و امارات از ششم فروردین ۱۳۹۴ علیه یمن و انقلاب این کشور اعلان جنگ کرده و شدیدترین حملات هوایی را علیه این کشور داشته‌اند.
با گذشت بیش از پنج سال از تهاجم این دو کشور در قالب ائتلاف ضد یمنی، اهداف اعلام شده از این لشکرکشی نه‌تنها محقق نشده که یمن در آستانه تجزیه به سه بخش است و عربستان سعودی چشم طمع به استان‌های شرقی مانند المهره دوخته و امارات با مزدوران یمنی خود موسوم به شورای انتقالی جنوب، استان‌های جنوبی از عدن و أبین گرفته تا جزیره سقطری را به اشغال خود درآورده است.
انتهای پیام/