خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرارداد چند بسکتبالیست تیم بانوان نفت آبادان تمدید شد / جذب ۴ بازیکن جدید

ایسنا | ورزشی، استان‌ها | دوشنبه، 17 شهریور 1399 - 00:11
هفت بازیکن تیم بسکتبال بانوان پالایش نفت آبادان برای فصل جدید رقابت های لیگ برتر کشور قرارداد خود را تمدید کردند و چهار بازیکن جدید نیز به این تیم پیوستند.
تيم،بانوان،پالايش،تمديد،آبادان

ایسنا/خوزستان هفت بازیکن تیم بسکتبال بانوان پالایش نفت آبادان برای فصل جدید رقابت های لیگ برتر کشور قرارداد خود را تمدید کردند و چهار بازیکن جدید نیز به این تیم پیوستند.
باشگاه پالایش نفت آبادان که خود را برای حضور قوی در لیگ برتر آقایان و بانوان آماده می کند، پس از اقدام در تمدید با بازیکنان فصل قبل و جذب بازیکن جدید برای تیم آقایان باشگاه، برای آماده سازی تیم بانوان نیز وارد بازار نقل و انتقالات شد.
به گزارش ایسنا، فائزه شهریاری، ترنم شاهین زاده، فرزانه فروتن، مریم جانکی، ایلناز مظهری، الناز سیاهی و مهلا طاهری پس از جلسه با مدیرعامل باشگاه قرارداد خود را برای حضور در فصل پیش روی لیگ برتر تمدید کردند.
همچنین زهرا حق جو، مهناز تقی زاده، شیدا شجاعی و آناهیس خداوردیان با عقد قراردادی به عضویت تیم بسکتبال بانوان پالایش نفت آبادان درآمدند.
انتهای پیام