خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز ساخت ۱٠ هزار واحد مسکن ملی در ایلام

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 16 شهریور 1399 - 19:15
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از آغاز ساخت بیش از 10 هزار واحد مسکن ملی در ایلام، خبر داد.
مسكن،ملي،طرح،ايلام،متقاضيان،اقدام،استان،واريز،اوليه

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام از آغاز ساخت بیش از 10 هزار واحد مسکن ملی در ایلام، خبر داد.
علی‌اصغر کاظمی مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام، گفت: احداث 10053 واحد مسکونی در سال جاری، در دستور کار این اداره کل قرار دارد؛ 12829 متقاضی در طرح اقدام ملی مسکن استان ثبت نام کرده‌اند.
وی افزود: در این راستا برنامه‌های اولیه ساخت و ساز مسکن ملی در شهر ایلام آغاز شده و هم اکنون در مرحله هموار کردن زمین و مشخص شدن قطعات است؛ تا پایان روز گذشته 1416 مورد از متقاضیان طرح اقدام ملی در استان افتتاح حساب صورت گرفته و از این تعداد تا این لحظه 436 نفر آورده اولیه 40 میلیون تومانی را به حساب مذکور واریز کرده‌اند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان داشت: سایر ثبت نام شدگان طرح اقدام ملی مسکن، هم اکنون در حال پالایش برای تأیید هستند که در صورت تأیید نهایی برای آنان پیامک مبنی بر افتتاح حساب و واریز مبلغ آورده اولیه( 40 میلیون تومان) ارسال خواهد شد و متقاضیان 15 روز جهت واریز مبلغ اولیه فرصت دارند که در صورت عدم واریز این مبلغ از لیست متقاضیان حذف می‌شوند.
وی به رد درخواست، حذف و انصراف 1018 نفر از متقاضیان تا این لحظه اشاره کرد و افزود: پس از بررسی‌های نهایی متقاضیانی که شرایط دریافت مسکن در طرح اقدام ملی را ندارند حذف می‌شوند و در صورتی که تعداد متقاضیان از تعداد مسکن در نظر گرفته شده در طرح اقدام ملی مسکن بیشتر باشد برنامه ریزی برای افزایش تعداد مسکن احداثی در این طرح به عمل خواهد آمد.
کاظمی اظهار داشت: برای احداث این واحدها تفاهم‌نامه‌های لازم را با دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد شهید، بنیادمسکن، سپاه، نیروی انتظامی، بهزیستی و ستاد اجرایی فرمان امام و برای دریافت تسهیلات باز آفرینی شهری، از طریق خود مالکی، انجام داده‌ایم.
انتهای پیام/ 970821/ر