نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس مورد توجه قرار گیرد
شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس این استان مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی ظهر یکشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا کرونا با بیان اینکه نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در مدارس این استان مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: نظارتها بر روند اجرای پروتکلهای بهداشتی در مدارس ضروری است.
وی ادامه داد: نظارت همه جانبه در خصوص رعایت دستورالعمل بهداشتی در مدارس توسط کارشناسان صورت گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در صورت کوتاهی در اجرای پروتکلهای بهداشتی در مدارس و مکانهای آموزشی با مسئولان مربوطه برخورد جدی میشود.
وی با بیان اینکه استفاده از فضای مجازی و صدا و سیما برای آموزش دانشآموزان ضروری است، گفت: بهره گیری مناسب از فضای مجازی برای آموزش دانش آموزان در کنار آموزش حضوری ضروری است.
وی ادامه داد: فراهم آوردن بستر برای آموزش مجازی در نقاط مختلف استان ضروری است تا در صورت تعطیل شدن مدارس مشکلی در آموزش ایجاد نشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: بر اساس گزارشات دانشگاه علوم پزشکی در شهرستانها و بر اساس وضعیت شهرستان و میزان شیوع کرونا برای هر منطقه برنامهریزی شود.