افزایش شمار بستریهای کرونایی در استان اردبیل
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به افزایش شمار بستری های کرونایی در اردبیل، گفت: طی شبانهروز گذشته ۴۴ بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شده و ۲ بیمار کرونایی فوت کردند.

ایسنا/اردبیل سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با اشاره به افزایش شمار بستری های کرونایی در اردبیل، گفت: طی شبانهروز گذشته ۴۴ بیمار جدید کرونایی در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شده و ۲ بیمار کرونایی فوت کردند.
شهرام حبیبزاده 16 شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد ۲۶ نفر در اردبیل، ۴ نفر در پارسآباد، ۷ نفر در مشگینشهر، ۵ نفر در گرمی و ۲ نفر در خلخال بستری هستند و خوشبختانه ۳۲ بیمار با بهبودی نسبی مرخص شدهاند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: در حال حاضر تعداد ۲۱۹ بیمار در مراکز درمانی استان بستری هستند که نسبت به دیروز ۱۰ نفر افزایش یافته و از این تعداد ۵۱ بیمار در بخش ICU تحت مراقبت ویژه قرار دارند.
وی ادامه داد: از هماستانیها درخواست میکنیم تا همچنان رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی گرفته و در اولویت قرار دهند.
انتهای پیام