خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس‌جمهور مخلوع مالی کشورش را به مقصد ابوظبی ترک کرد

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 16 شهریور 1399 - 11:01
رئیس‌جمهور مخلوع مالی شنبه این کشور را به مقصد ابوظبی برای معالجه ترک کرد.
كيتا،مالي،آفريقا،بوبكر،مخلوع،ابوظبي،معالجه

رئیس‌جمهور مخلوع مالی شنبه این کشور را به مقصد ابوظبی برای معالجه ترک کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، مامادو کمارا، مشاور ابراهیم بوبکر کیتا، رئیس‌جمهور مخلوع مالی گفت: بوبکر کیتا برای یک سفر پزشکی ۱۰ الی ۱۵ روزه به ابوظبی رفت.
امارات جمعه اعلام کرد ابوبکر کیتا در این کشور معالجه خواهد شد.
محمد الشامسی، مدیر بخش آفریقا در وزارت خارجه امارات گفت، در پاسخ به درخواست شورای نظامی حاکم در مالی و با مشورت با محمدو ایسوفو، رئیس جمهوری نیجر که در حال حاضر ریاست گروه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا و اتحادیه آفریقا را برعهده دارد، این تصمیم گرفته شد.
کیتا ۷۵ ساله اخیرا به یک کلینیک خصوصی در باماکو منتقل شد و بارها دچار حمله قلبی شده است.
وی در پی کودتایی که ۱۸ اوت سال جاری میلادی رخ داد از قدرت کنار گذاشته شد و در حال حاضر شورای نظامی "نجات مالی" زمام امور را به دست دارد و وعده داده که بر مرحله انتقالی که به برگزاری انتخابات منتهی می‌شود، نظارت داشته باشد.
انتهای پیام