خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس استان یزد به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 16 شهریور 1399 - 11:01
طرح هوشمندسازی و اتصال مدارس استان یزد به شبکه ملی اطلاعات با مشارکت مخابرات منطقه یزد به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا شد.
يزد،سرويس،مخابرات،مدارس،منطقه،استان،اطلاعات،طرح

ایسنا/یزد طرح هوشمندسازی و اتصال مدارس استان یزد به شبکه ملی اطلاعات با مشارکت مخابرات منطقه یزد به صورت ۱۰۰ درصدی اجرا شد.
«محمدرضا زارع» مدیر مخابرات منطقه یزد در این رابطه تصریح کرد: با تلاش اداره خدمات پس از فروش و پیمانکاران فروش سرویس ADSL مخابرات یزد، یک‌هزار و ۴۰ سرویس اینترنت شامل ۶۵۰ سرویس در مدارس مناطق شهری و ۳۹۰ سرویس در مدارس مناطق روستایی واگذار شد.
وی اظهار کرد: اجرای این طرح به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و با مشارکت مخابرات منطقه یزد و آموزش و پرورش استان، قبل از بازگشایی مدارس به اتمام رسید.
مدیر مخابرات منطقه یزد افزود: تمام مدارس در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان می‌توانند از طریق سرویس اینترنت پرسرعت در بستر تلفن ثابت به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
زارع در پایان بیان کرد: در این طرح تامین مودم داخلی و راه اندازی سرویس ADSL با حجم ماهیانه ۳۰ گیگ و سرعت تا ۱۶ مگابایت برای مدارس تک شیفت و ۵۰ گیگ برای مدارس دو شیفت بر عهده مخابرات منطقه یزد است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد، شهرستان ابرکوه با ۸۹ سرویس، اردکان ۹۳، اشکذر ۵۸، بافق ۵۴، بهاباد ۴۰، تفت ۱۰۲، خاتم ۸۲، مهریز ۸۲، میبد ۱۱۷ و شهرستان یزد با ۳۲۳ سرویس در این فهرست قرار دارند.
انتهای پیام