خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۴ بستری جدید و ۲ فوتی بر اثر ابتلا به کرونا در استان اردبیل

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 16 شهریور 1399 - 09:43
اردبیل- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از بستری ۴۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در استان اردبیل خبر داد.
نفر،كرونا،ابتلاء،بستري،بيماري،ساعت

شهرام حبیب زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت ابتلاء به بیماری کرونا در استان عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۴ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری و خوشبختانه ۳۲ نفر با بهبودی نسبی از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.
وی در خصوص آمار تفکیکی موارد بستری ناشی از ابتلاء به بیماری کرونا در هر شهرستان اظهار کرد: از تعداد بیماران بستری طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۶ نفر از اردبیل، ۴ نفر پارس‌آباد، ۷ نفر مشگین‌شهر، ۵ نفر گرمی و ۲ نفر از خلخال گزارش شده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۲۱۹ نفر در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۵۱ بیمار بدحال در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
دکتر حبیب زاده افزود: متأسفانه ۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل ابتلاء به بیماری کرونا فوت شده لذا توصیه اکید ما به مردم همچنان رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی است و مخصوصاً دانش آموزان باید هنگام حضور در مدرسه و مسیر رفت و برگشت از خود مراقبت کنند تا هم خود از ابتلاء به کرونا مصون بمانند و هم اینکه ناقل این بیماری به اعضای خانواده نباشند.