شهرستان جاجرم پیشتاز تولید گوشت بوقلمون در خراسان شمالی
بجنورد- رئیس جهاد کشاورزی جاجرم با اشاره به پیشتازی این شهرستان در تولید گوشت بوقلمون از تولید سالیانه ۹۶ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

ابوالفضل عباسیان در گفتگو با مهر اظهار داشت: شهرستان جاجرم جز مناطق مستعد پرورش طیور از جمله بوقلمون میباشد.
رئیس جهاد کشاورزی جاجرم تصریح کرد: در این شهرستان در حال حاضر دو واحد پرورش دو هزار قطعهای بوقلمون در بخش شوقان در حال فعالیت است.
وی در ادامه تصریح کرد: تولید سالیانه گوشت بوقلمون در جاجرم طی دو مرحله پرورش نزدیک ۹۶ تن میباشد.
ابوالفضل عباسیان با اشاره به مدت زمان پرورش بوقلمون گوشتی بیان کرد: در سال میتوان ۲ تا ۲.۵ دوره اقدام به جوجهریزی کرد که در مقایسه با پرورش مرغ گوشتی که در سال ۴ الی ۶ دوره انجام میشود به لحاظ خرید پوشال، هزینههای ضدعفونی، واکسیناسیون و غیره باعث صرفهجویی میشود.
رئیس جهاد کشاورزی جاجرم در انتها تاکید کرد: در پرورش بوقلمون در مدت زمان پرورش میتوان در ۳ الی ۳.۵ ماه قسمتی از بوقلمونها را به بازار عرضه نمود و مابقی پرنده را با وزنهای تقریبی ۱۵ تا ۲۳ کیلو وارد بازار کرد یعنی محدوده وزنی ارائه به بازار از ۸ کیلوگرم تا ۲۳ کیلوگرم میباشد که امکان تصمیمگیری درست را برای پرورش دهنده فراهم میسازد.