خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمودزاده: باشگاه تراکتور شکایت از مظاهری را باید در کمیته وضعیت بازیکنان پیگیری کند

تسنیم | ورزشی | شنبه، 15 شهریور 1399 - 15:11
مسئول کمیته نقل‌وانتقالات سازمان لیگ اعلام کرد باشگاه تراکتور اگر شکایتی نسبت به فسخ قرارداد رشید مظاهری دارد باید در کمیته وضعیت بازیکنان پیگیر این موضوع باشد.
فسخ،تراكتور،قرارداد

فریبرز محمودزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره ثبت فسخ قرارداد رشید مظاهری با باشگاه تراکتور اظهار داشت: بله، امروز (شنبه) رشید مظاهری با حضور در سازمان لیگ، فسخ قرارداد خود با باشگاه تراکتور را ثبت کرد.
وی درباره اینکه آیا باشگاه تراکتور اعتراضی نسبت به این موضوع داشته است یا خیر، گفت: خیر، اما ما کار خودمان را انجام می‌دهیم و وظیفه داریم تا یک نسخه از فسخ قرارداد مظاهری را به باشگاه تراکتور و یک نسخه را هم به دبیرکل فدراسیون فوتبال ارسال کنیم.
اگر هم باشگاه تراکتور شکایتی داشته باشد باید در کمیته وضعیت بازیکنان آن را پیگیری کند.
مسئول کمیته نقل‌وانتقالات سازمان لیگ در ادامه تصریح کرد: به طور کلی مسئولیت فسخ قرارداد بازیکن بر عهده خود فرد است.
حتی در فرم فسخ قرارداد هم نوشته شده که مسئولیت فسخ با خود بازیکن است.
انتهای پیام/