سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت مانع تاثیر افزایش قیمت ارز و سکه بر اجناس و خدمات شود/سیاست‌های پولی و مالی غلط است

فارس | سیاسی | شنبه، 15 شهریور 1399 - 14:39
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به افزایش قیمت ارز و سکه گفت: دولت مسئول مستقیم مشکلات اقتصادی است که سیاست‌های پولی و مالی غلطی را در نظر گرفته و اگر این مسئله حل نشود دستگاه‌های نظارتی خیلی نمی‌توانند کار مؤثری انجام دهند.
مجلس،كميسيون،دولت،اصل،قيمت،افزايش،نود

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به افزایش قیمت ارز و سکه گفت: دولت مسئول مستقیم مشکلات اقتصادی است که سیاست‌های پولی و مالی غلطی را در نظر گرفته و اگر این مسئله حل نشود دستگاه‌های نظارتی خیلی نمی‌توانند کار مؤثری انجام دهند.
حجت‌الاسلام حسین میرزایی عضو کمیسیون اصل نود و نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی فارس، درباره بازار رها شده اجناس و کالاها و چند قیمتی در آن اظهار داشت: متاسفانه دولت بازار را رها کرده اما حالا به فکر مهار تورم و گرانی افتاده است.
** تاثیر آنی افزایش قیمت ارز و سکه بر اجناس و خدمات
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: وقتی سنجش افزایش قیمت کالا و خدمات در کشور در اثر افزایش قیمت طلا و ارز دچار لرزش و نوسان شود قطعا تاثیر آن به تمامی بازارها می‌رسد که با این شرایط دستگاه‌های نظارتی کاری از دستشان برنمی‌آید.
** مجلس به دنبال استفاده از اختیارات قانونی برای نظارت بر دولت
میرزایی افزود: ‌امروز دولت مسئول مستقیم مشکلات اقتصادی کشور است که سیاست‌های پولی و مالی غلطی را در نظر گرفته است و اگر این مسئله حل نشود دستگاه‌های نظارتی خیلی نمی‌توانند کار مؤثری انجام دهند.
نماینده کمیسیون فرهنگی مجلس در کمیسیون اصل نود خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس به صورت فردی در حال نظارت بیشتر بر دولت بوده و سعی می‌کنند که بر اساس اختیارات قانونی خود مانع از بروز تخلفات شوند و به همین دلیل بنا داریم با سوء استفاده‌ها و اقدامات خلاف قانون و عدم نظارت برخورد قاطعی کنیم.
انتهای پیام/