فعالیت ۹۳ هزار مدرس در مراکز علمی
معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: طی چهار سال گذشته ۴۸۹ مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور تعطیل شده است.

ایسنا/البرز معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: طی چهار سال گذشته ۴۸۹ مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور تعطیل شده است.
مهدخت بروجردی علوی روز شنبه ۱۵ شهریور در شورای هم اندیشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز با مراکز تحت نظارت در آستانه پذیرش دانشجو اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی مهارت آموزی را محور برنامه های خود قرار داده و از بدو فعالیت تا کنون گامهای اساسی برای عمل به وظایف خود برداشته است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: امروزه همه اذعان دارند که دیگر آموزشهای تئوری صرف برای ورود فارغ التحصیلان به بازار کار کافی نیست و باید مهارت اموزی در کنارآموزشهای تئوری سرلوحه مراکز آموزشی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی به دنبال تحقق شعار هر دانشجو یک کارآفرین است، افزود: در تلاشیم فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی بتوانند به راحتی جذب بازار کار شوند.
وی افزود: تمام مراکز علمی کابردی کیفیت گرایی، ماموریت گرایی و قانونمندی را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده است و به مهارت محوری به عنوان یکی از مهمترین زیرمجموعه های ماموریت گرایی با جدیت می پردازد.
این مسئول در ادامه با اشاره به بخشی از اقدامات صورت گرفته در چهار سال اخیر اظهار کرد: طی این مدت در مجموع ۴۸۹ مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور تعطیل شده است.
وی افزود: بخشی از این تعطیلیها به واسطه درخواست روئسای مراکز و بخشی دیگر هم با دستور شورای عالی اداری مبنی بر اینکه دستگاه ها و ادارات دولتی نمیتوانند مرکز علمی کاربردی داشته باشند صورت گرفته است.
بروجردی با بیان اینکه البته طی این مدت ۴۳ مجوز برای راه اندازی مراکز جدید صادر شده، تاکید کرد: البرز به واسطه ظرفیتها و پتانسیلهایی که درحوزه تولید، صنعت و ...
دارد زمینه راه اندازی مراکز جدیدی دارد.
این مسئول تاکید کرد: طی سالهای گذشته حدود ۲۵۴ هزار نمره ثبت نشده در سامانه دانشگاه علمی کاربردی وجود داشت که این مساله مشکلات زیادی را برای دانشجویان ایجاد کرده بود.
بروجردی افزود: در حال حاضر تنها ۵.۵ درصد از دانشجویان در سامانه ثبت نشده که تا پایان شهریور فرصت برای ثبت آنها وجود دارد.
وی با اشاره به تعداد مدرسان این دانشگاه گفت: در حال حاضر ۹۳ هزار مدرس در مراکز علمی کاربردی کشور فعالیت دارند که صلاحیت های علمی و اخلاقی همه آنها طی سه فراخوان قبلی سنجیده شده و فراخوان چهارمی نیز به زودی اعلام می شود.
معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: در سال ۹۵ بیش از دو سوم دانشجویان فارغ التحصیل مراکز علمی کاربردی دانشنامه نداشتند که این آمار در حال حاضر به ۲۰۰ هزار نفر رسیده که مراحل ارسال ۱۲۰ هزار مورد از آنها در حال انجام است.
این مسئول با اشاره به سطح بندی مراکز علمی کاربردی توضیح داد: تنها ۱۴ مرکز سطح چهار در کشور وجود دارد و امیدواریم تا پایان سال دیگر هیچ مرکز سطح چهاری نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه شیوه تدریس و آموزش در بسیاری از مراکز علمی کاربردی به واسطه شیوع کرونا تا حدودی تغییر کرده، گفت: در حال حاضر محوریت بر آموزشهای مجازی و آنلاین با بهره گیری از توان و تخصص بهترین اساتید است.
وی افزود: در حال حاضر تولید محتوا بر اساس دروس نظری در حال انجام است و برای دروس عملی نیز برنامههای ویژه ای اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام